Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μεταγραφές και αποχωρήσεις στις ομάδες της Ζακύνθου

Παίκτης του ΑΟ Τσιλιβή θα πρέπει να θεωρείται ο κεντρικός αμυντικός Πάρης Ζαννιάς.

Όπως αναφέρει το Ioniansports, ο 26χρονος (05/06/1993) αμυντικός με καταγωγή από τη Βοιωτία βρίσκεται ήδη στο νησί της Ζακύνθου και το Σάββατο το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους «κόκκινους» στο γήπεδο του Πλάνου.

Ο ποδοσφαιριστής όπως όλα δείχνουν θα αντικαταστήσει τον Ρουμάνο αμυντικό Νταν Ιγκνάτ ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα. Ο Ζαννιάς με ύψος 1.90, έχει αγωνιστεί στον Οπούντιο Μαρτίνου (2016/2017) αλλά και σε Φωκικό, Ηλυσιακό, Λεβαδειακό, στον ΑΟ Ορχομενού και στον Αμβρυσσέα Διστόμου. ενώ την περσινή χρονιά φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα στη Γ΄ Εθνική.

Εν τω μεταξύ οι κόκκινοι θα κάνουν άλλες δύο μεταγραφές. Θα κινηθούν για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ και ενός επιθετικού (σέντερ φορ)

Ζάκυνθος: Εκτός Πολιανίδης, Κέτμαν, Πατίλας. Αποχωρεί για επαγγελματικούς λόγους ο Ντάσης!

Αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό στο ρόστερ του ΑΠΣ Ζάκυνθος, υπάρχουν πριν καλά καλά αρχίσει ο 2ος γύρος του πρωταθλήματος. Αλλαγές που έχουν να κάνουν με τα «θέλω» της ομάδας αλλά και με τα «θέλω» ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο παίκτες δεν να συνεχίσουν στην ομάδα μετά από απόφαση της διοίκησης και του τεχνικού τιμ. Πρόκειται για τον Βασίλη Πολιανίδη και τον Michael Ketman. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν ενημερωθεί ότι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα και φυσικά δεν έχουν επιστρέψει από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Ήδη τον Πολιανίδη τον έχουν βάλει στο “στόχαστρο” αμάδες της Βορείου Ελλάδας.

Αμφότεροι αγωνιζόταν στα άκρα της επίθεσης δεξιά και αριστερά. Εκτός από τους δύο πάικτες εκτός ομάδας έχει θέσει τον εαυτό του ο νεαρός Σωκράτης Πατίλας. Ο Αγρινιώτης μέσος δεν παρουσιάστηκε (αδικαιολόγητα) στις προπονήσεις των δύο τελευταίων ημερών με αποτέλεσμα η διοίκηση της κυανοκίτρινης ομάδας να τον θέσει εκτός πλάνων! Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του ΑΠΣ Ζάκυνθος είναι δυσαρεστημένοι με την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή και όπως όλα δείχνουν δεν θα αφήσουν το θέμα να περάσει έτσι απλά.

Δυστυχώς για την ομάδα ένα δικό της παιδί δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Πρόκειται για τον νεαρό Χρήστο Ντάση ο οποίος θα σταματήσει το ποδόσφαιρο για ένα χρονικό διάστημα για να παρακολουθήσει μια σχολή στην Αθήνα. Αυτό ήταν ένα απρόσμενο γεγονός με την διοίκηση πλέον να καλείται να καλύψει την θέση του παίκτη στον χώρο του κέντρου.

Σύμφωνα με τα παραπάνω οι κυανοκίτρινοι θα πρέπει να βρουν δύο παίκτες στην μεσαία γραμμή αφού Ντάσης και Πατίλας ήταν στον πρώτο γύρο στα περισσότερα ματς βασικοί. Επίσης οι κυανοκιτρινοι θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού. Οι προπονήσεις συνεχίζονται και μάλιστα είναι διπλές για τους παίκτες του Στάθη Καραμαλίκη. Το Σάββατο επέστρεψαν Κούνια και Ζυγκερίδης, ενώ την Δευτέρα επιστρέφει ο Κούντικ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected