Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σπουδαία ανατροπή για την Τσέλσι, 2-1 την Άρσεναλ! (vid)

Με μία απίστευτη ανατροπή σε τέσσερα λεπτά (83′-87′) η Τσέλσι πήρε σπουδαία νίκη στο «Εmirates» κόντρα στην Άρσεναλ με σκορ 2-1. Ο Ομπαμεγιάνγκ έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους, Ζορζίνιο και Έιμπραχαμ έδωσαν στο τέλος τη νίκη για την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ.

Η πρόσληψη του Μικέλ Αρτέτα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας δεν δείχνει ικανή, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, να αλλάξει την άθλια εικόνα που παρουσιάζουν στον αγωνιστικό χώρο οι «κανονιέρηδες», οι οποίοι ηττήθηκαν στο «Emirates Stadium» με 2-1 από την Τσέλσι για την 20η αγωνιστική της Premier League.

H αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League μπορεί να προηγήθηκε στο 13′ με τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, αλλά για μία ακόμη φορά στο φινάλε έχασε το προβάδισμά της και δεν πήρε ούτε τον βαθμό. Το 1-1 έγινε στο 83′, με τον Μάουντ να κάνει τη σέντρα, τον Λένο να πραγματοποιεί κάκιστη έξοδο, η μπάλα να φτάνει στον Ζορζίνιο και τον Βραζιλιάνο να τελειώνει επιτυχώς τη φάση από κοντά.

Το τελικό 2-1 έγινε στο 87′ για τους «μπλε» του Λονδίνου, με τον Γουίλιαν να κάνει ωραία ατομική προσπάθεια από τα δεξιά, να «σερβίρει» για τον Έιμπραχαμ και τον τελευταίο να ευστοχεί από σχετικά κοντινή απόσταση, δίνοντας σπουδαία νίκη στην Τσέλσι.

Η Άρσεναλ πλέον βρίσκεται στο -11 από την τετράδα του πρωταθλήματος, όντας στη 12η θέση με 24 βαθμούς, ενώ η Τσέλσι φαίνεται να εδραιώνεται στην πρώτη 4άδα, καθώς είναι στην τέταρτη θέση με 35 βαθμούς και στο +4 από την 5η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συνθέσεις

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Λουίζ, Τσέιμπερς (23’ λ.τρ. Μουστάφι), Μέιτλαντ-Νάιλς, Σακά, Τορέιρα, Γκεντουζί, Νέλσον (86’ Πεπέ), Οζίλ (76’ Γουίλοκ), Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Ζουμά, Τομόρι (59’ Λάμπτεϊ), Ρίντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Έμερσον (34’ Ζορζίνιο), Καντέ, Κόβατσιτς (70’ Χάντσον-Οντόι), Μάουντ, Γουίλιαν, Έιμπραχαμ

https://www.youtube.com/watch?v=vPESYdn9d0Y

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected