Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στη Θύελλα Σαρακηνών ο Γαρύφαλλος

Την απόκτηση του 26χρονου μέσου Γιώργου Γαρύφαλλου γνωστοποίησε η Θύελλα Σαρακηνών, ενισχύοντας την νευραλγική θέση των μέσων στην προσπάθεια της για την παραμονή στην Κατηγορία.

Ο Γιώργος Γαρύφαλλος που γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας το 1994, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Πανηλειακού και στη συνέχεια μετακόμισε λόγω σπουδών στη Ξάνθη και αγωνίστηκε στον Αστέρα Μαγικού ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης.

Το 2013 μετακόμισε στον Μακεδονικό και όχι μόνο αυτό αλλά έμεινε για 6 ποδοσφαιρικές σεζόν, και μάλιστα την τελευταία τετραετία ήταν εκ των αρχηγών της ομάδας και αναντικατάστατο στέλεχος. Το καλοκαίρι μετακόμισε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών στην οποία ήταν βασικός, όμως η απόφαση της διοίκησης να μείνουν ελεύθεροι κάποιοι πρωτοκλασάτοι παίκτες, έφερε τον ικανό μέσο ελεύθερο και περιζήτητο στην ποδοσφαιρική αγορά με την Θύελλα Σαρακηνών να τον πείθει και να τον κάνει δικό της.

Όπως αναφέρει το Pellasports, ο Γαρύφαλλος διαθέτει πολλά καλά στοιχεία στο παιχνίδι του, άλλωστε τον γνωρίζει καλά ο τεχνικός Λεωνίδας Μπίλης πέρυσι ήταν μαζί στον Μακεδονικό, όπως καλή τεχνική κατάρτιση, γρήγορος και καλός ντριπλέρ, καλές τελικές μεταβιβάσεις και με καλό σουτ, αναμένεται να βοηθήσει πολύ τους Πειρατές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected