Κατηγορίες
Γενικά

Ποδαρικό με το δεξί για τη Λάκη στη Σουηδία, στην 8άδα του Christmas Cup o Σπύρου

Δύσκολη η πρεμιέρα για την Μιχαέλα Λάκη στο τουρνουά της κατηγορίας J3 στην πόλη Bromma της Σουηδίας, εκεί όπου βρέθηκε αντιμέτωπη με την Σέρβα τενίστρια Tijana Sretenovic.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έπειτα από σκληρή μάχη, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 6-4, 5-7, 6-3 και να ξεκινήσει με επιτυχία την πορεία της το 2020.

Η Λάκη, η οποία βρίσκεται στο Νο.3 του ταμπλό, θα κοντραριστεί με φόντο τα προημιτελικά, απέναντι στην Ρωσίδα Ksenia Zytseva

Στην 8άδα του Christmas Cup o Σπύρου

Ο Χρήστος Σπύρου ζευγάρωσε τις νίκες του στο Khimki της Ρωσίας και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του δυνατού τουρνουά της Tennis Europe, ONE SGM Christmas Cup.

Το Christmas Cup ανήκει στην δυνατότερη κατηγορία στα 14άρια στην Tennis Europe και ο Σπύρου είναι στο Νο.12 του ταμπλό, γι’ αυτό και πήρε bye για τον 2ο γύρο.

Εκεί απέκλεισε τον Ελβετό qualifier, Sam Pidoux, με 6-4, 6-4. Στον 3ο γύρο, όπου αγωνίστηκαν οι 16 καλύτεροι παίκτες του τουρνουά, ο Σπύρου απέκλεισε τον Ρώσο Dmitry Nazin με 6-4, 6-3.

Στα προημιτελικά, ο 13χρονος Έλληνας τενίστας θα έρθει αντιμέτωπος με τον Atakan Karahan από την Τουρκία, που βρίσκεται στο Νο.1 του ταμπλό και στο Νο.19 της κατάταξης U14 στην Ευρώπη.

Ο Karahan εμπόδισε την πορεία του Σπύρου στο διπλό, όπου μαζί με τον Ουκρανό Oleksandr Ponomar κέρδισε τον Έλληνα αθλητή και τον Κοσοβάρο συμπαίκτη του, Danial Rakhmatullayev, με 6-2, 6-0.

Ο Σπύρου και ο Rakhmatullayev είχαν κερδίσει προηγουμένως τους Ρώσους Kuzma Gomziakov και Serafim Vasilchenko με 7-5, 1-6, 10-5, για να μπουν στον 2ο γύρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected