Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Επιστροφή στη δράση για την Α Ερασιτεχνική! (pregame)

Με τους αγώνες της 17ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο Σάββατο (4/1) το πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Με την εκκίνηση του 2020 σηματοδοτείται ουσιαστικά και η τελική ευθεία για τη φετινή σεζόν, που περιλαμβάνει play off μόνο και εφόσον υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις (ΕΔΩ).

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις τόσο για την κορυφή όσο και την ουρά της βαθμολογίας, με τα βλέμματα να στρέφονται στην Αγία Μαρίνα, όπου αναμετρώνται ο πέμπτος (Μέγας Αλέξανδρος) με τον έκτο της κατάταξης, Αχιλλέα Νάουσας.

Την ίδια ώρα, ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας φιλοξενεί στο ΔΑΚ τον πάντα επικίνδυνο Φίλιππο Μελίκης ενώ στο Ροδοχώρι, ο ενισχυμένος με τον Γιώργο Μουρουζίδη ΓΑΣ, φιλοξενεί τον Άρη Παλαιοχωρίου. Η αναμέτρηση έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα και για το γεγονός πως στον πάγκο των “κιτρινόμαυρων” βρίσκεται πλέον ο πρώην προπονητής των γηπεδούχων, Δημήτρης Χαλκιάς.

Εντός έδρας αναμέτρηση και για τον ΦΑΣ Νάουσα, που θα υποδεχτεί τον ΓΑΣ Κοπανού ενώ ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος είναι ο μοναδικός των ομάδων της τετράδας που αγωνίζεται εκτός και συγκεκριμένα στη Ραχιά με αντίπαλο την ΑΕΠ Βέροιας.

Σπουδαίο ματς για την παραμονή αυτό ανάμεσα στον Αστέρα Τριποτάμου (με νέο προπονητή τον Γιώργο Απόσογλου) και το Μακροχώρι, ενώ στον Σταυρό η Θύελλα θα αγωνιστεί με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Νάουσας.

Τέλος στη Χαρίεσσα, η ΑΕΧ θα ψάξει την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον πάντα υπολογίσιμο όμως ΠΑΟ Κουλούρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής (15.00) :

ΑΕ Χαρίεσσας – ΠΑΟ Κουλούρας
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Φίλιππος Μελίκης
Θύελλα Σταυρού – Ολυμπιακός Νάουσας
ΦΑΣ Νάουσα – ΓΑΣ Κοπανού
Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας – Αχιλλέας Νάουσας
Αστέρας Τριποτάμου – Μακροχώρι
ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Άρης Παλαιοχωρίου
ΑΕΠ Βέροιας – Αγρ.Αστ.Πλατέος

Η βαθμολογία και οι σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected