Basket

Ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ στο “Παλατάκι”, τελευταίος στη βαθμολογία ο Άρης!

Ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης -και της ουράς- με αντίπαλο τον Άρη στο κατάμεστο κλειστό της Πυλαίας με 101-84 και τον άφησε μόνο του στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, η ομάδα του Κώστα Χαραλαμπίδη βελτίωσε το ρεκόρ της σε 4-10 και την προσεχή αγωνιστική θα δώσει έναν ακόμα «τελικό» παραμονής αυτήν την φορά με αντίπαλο τη Λάρισα εκτός έδρας. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν στις τρεις νίκες (3-11) και βρίσκονται μόνοι τους στον πάτο της βαθμολογίας, έχοντας ακόμα δυσκολότερο έργο στην προσπάθεια που θα κάνουν για να μην υποβιβαστούν. Πλέον ο ΠΑΟΚ υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία των δύο αντιπάλων, καθώς υπερκάλυψε τη διαφορά των τριών πόντων της ήττας του στον πρώτο γύρο στο «Αλεξάνδρειο» (85-82).

Οι γηπεδούχοι με τη στήριξη του κόσμου τους ο οποίος εξάντλησε τα εισιτήρια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση από την αρχή ξεκίνησαν πολύ «ζεστά» και στην πρώτη περίοδο σκόραραν 32 πόντους ξεφεύγοντας (32-24). Στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα συνέχισαν να σκοράρουν κατά βούληση και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 57-47.

Οι «κίτρινοι» θα έπρεπε να σφίξουν την άμυνά τους αν ήθελαν να μπουν στο παιχνίδι, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη και στο 30′ ο φωτεινός πίνακας του γηπέδου έγραφε 78-63, με τους οπαδούς να έχουν στήσει το δικό τους «πάρτι» στις εξέδρες. Τα πάντα είχαν κριθεί και η κόρνα της λήξης βρήκε θριαμβευτή τον ΠΑΟΚ με 101-84.

τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected