Super League 2

Περίπατος για τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λάρισα! (vid)

Ακόμα πιο κοντά στην άνοδο ήρθε ο ΠΑΣ Γιάννινα που πέρασε και από την έδρα του Απόλλωνα Λάρισας με 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι, ήταν καλύτεροι και στα 90 λεπτά και κυριάρχησαν από την αρχή, έχοντας μόλις στο 10′ δοκάρι με σουτ του Αποστολόπουλου. Ο Παμλίδης στη συνέχεια έχασε δύο ευκαιρίες σε δύο λεπτά και στο 31′ ο Κάστρο με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Το ημίχρονο έκλεισε με τον ΠΑΣ να φτάνει και στο 0-2, όταν στο 37′ ο Κριζμάν με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Με την έναρξη τους δεύτερου μέρους, ο Απόλλων Λάρισας βγήκε μπροστά κι αναζήτησε το γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στο παιχνίδι, απείλησε την αντίπαλη εστία όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Έτσι, ο ΠΑΣ Γιάννινα αφού έβγαλε την πίεση που του ασκήθηκε, έφτασε και σε τρίτο τέρμα όταν ο Καρτάλης άφησε στον Λέο που με σουτ έκανε το 0-3 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι η ομάδα των Ιωαννίνων έμεινε στην κορυφή και διατήρησε μια καλή διαφορά από τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Απόλλωνα Λάρισας να υποχωρεί μια θέση…

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Γκουστάβο Σάντος (60′ Τασιούλης), Σουλιώτης (85′ Μπρέμπος), Σκούπρα, Χατζής, Μπαστακός, Λίταινας, Κουρτεσιώτης, Καρρίκι, Σιφναίος, Ναζίμ (85′ Νύκταρης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας (84′ Ζιούλης), Αποστολόπουλος, Κάστρο, Σιόντης, Ξύδας (71′ Καρτάλης), Λώλης (55′ Λέο), Παμλίδης, Κρίζμαν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected