Κατηγορίες
Football League

Σπουδαία ανατροπή για τη Καβάλα και τέταρτη θέση!

Ιδανικό ποδαρικό για την Καβάλα στο 2020 και μάλιστα με ανατροπή στη Χαλκιδική!

Η νίκη με 2-1 κόντρα στον ΠΟ Τρίγλιας είναι η πρώτη εκτός έδρας για τους “κυανόλευκους”, σε ένα ματς που όλα κρίθηκαν στο τελευταίο τέταρτο.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης παρέταξε ενδεκάδα με Δήμιζα τερματοφύλακα, πλάγια στα δεξιά της άμυνας τον Καζαντζίδη και αριστερά τον Μαϊδανό με δυο στόπερ Στίκα και Παπαστεριανό. Δυο αμυντικά χαφ ο Γαβριηλίδης και ο Θωμαΐδης (τιμωρημένος ο Κέρθι) και ελεύθερος στον κάθετο άξονα ο Μελισσόπουλος. Στην επίθεση ο Μαρκόπουλος με τους Β. Παπαδόπουλο και πλάγια στα δεξιά τον Καθάριο.

Από την άλλη ο Νίκος Καραμπετάκης χρησιμοποίησε από την αρχή τους νεοαποκτηθέντες Ναζλίδη, Παπαστεριανό ενώ άφησε στον πάγκο τις δυο άλλες μεταγραφές (Μοσχάκη, Βουτσά).

Στο πρώτο ημίωρο, ο ΑΟΚ ήταν καλύτερος αλλά στη συνέχεια η Τρίγλια ανέβασε την απόδοση της και ισορρόπησε το παιχνίδι.

το φιλμ του αγώνα στην Πρωινή Καβάλας

Συνθέσεις

ΠΟ Τρίγλιας : Παλαβράκης, Ζώτος (82′ Πότσι), Κουρέλλας, Σγουρής, Σαρβανίδης, Παπαστεριανός, Ευθυμιάδης, Ζορμπάς  (65′ Παπαδημητρίου), Ναζλίδης, Ντούνγκα, Λεμονής.

Καβάλα : Δήμιζας, Καζαντζίδης, Μαϊδανός, Στίκας, Παπαστεριανός, Γαβριηλίδης, Θωμαϊδης, Μελισσόπουλος (90′ Κουτσούμπας), Μαρκόπουλος, Παπαδόπουλος Β. (72′ Ορφανίδης), Καθάριος (81′ Οκάν).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected