Football League - Μεταγραφές

Ηχηρή αποχώρηση από τη Ζάκυνθο, σπουδαία προσθήκη για τον Ιάλυσο!

Η είδηση “βόμβα” έρχεται από το στρατόπεδο της Ζακύνθου και αφορά μια αποχώρηση και όχι προσθήκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ioniansports, ο επιθετικός της ομάδας Σεργκέϊ Κούντικ αποτελεί παρελθόν από τους κυανοκίτρινους και ήδη έχει αποχωρήσει από το νησί με προορισμό ένα άλλο νησί, το νησί των Ιπποτών την Ρόδο!

Ο Ποδοσφαιριστής βρήκε το νέο του “λιμάνι” και αυτό είναι η ομάδα του Ιάλυσου που αγωνίζεται στην football Legaue! O παίκτης είχε μια πρόταση από μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας, την αξιολόγησε μαζί με την διοίκηση της ομάδας του ΑΠΣ Ζάκυνθος και έκρινε ότι μπορεί να καταφέρει και έτσι αποφάσισαν από κοινού να γίνει η μεταγραφή του στον Ιάλυσο Ρόδου.

Ο Πορτογάλος το απόγευμα της Τρίτης αναχώρησε με το ΚΤΕΛ από το νησί για να μεταβεί στην Αθήνα, όπου θα αναχωρήσει την επόμενη ημέρα για την Ρόδο. Αναμφίβολα για το παίκτη αλλά και για την ομάδα είναι μια σπουδαία μεταγραφή αυτή. Πρόκειται για έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή που διαθέτει ποιότητα και βοήθησε όσο μπορούσε την ομάδα της Ζακύνθου. Μάλιστα ο Ρωσοπορτογάλος εξέδωσε ανακοίνωση για να ευχαριστήσει την ομάδα της Ζακύνθου για την μεταγραφή.

Η διοίκηση της κυανοκίτρινης ομάδας δεν θα μείνει έτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει μεταγραφική ενίσχυση σε 2 ή ακόμα σε 3 θέσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κυανοκίτρινοι θα κινηθούν για ‘έναν κεντρικό αμυντικό έναν πλάγιο επιθετικό και ένα παίκτη στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Η ανακοίνωση του ποδοσφαιριστή

Θέλω να ευχαριστήσω όλους στον ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ για τη υπέροχη συνεργασία που είχαμε, Τον κο Γούναρη ,τον κο Κορωνιό ,τον προπονητή μου κο Καραμαλίκη ,τους συμπαίκτες μου και όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Στη Ζάκυνθο γνώρισα ανθρώπους που θα έχω για πάντα στην καρδιά μου, ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο και φροντίζουν ώστε ο ποδοσφαιριστής να έχει τις συνθήκες που χρειάζεται για να μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και να πετύχει όλους τους στόχους της

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected