Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ημαθιώτες διαιτητές σε Αγριά και Κοζάνη. Όλοι οι ορισμοί της Γ Εθνικής (12/1)

Ανακοινώθηκαν πριν λίγα λεπτά οι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές της 15ης, 16ης και 19ης αγωνιστικής στους 8 ομίλους της Γ Εθνικής.

Στην Αγριά Βόλου και στην αναμέτρηση του Θησέα Αγριάς με τον ΑΟ Σελλάνων (12/1, 15.00) η ΚΕΔ όρισε διαιτητή τον Θωμά Διακουμάκο από την Πιερία, με βοηθούς τους Θανάση Νησελίτη και Απόστολο Μπογιατζόγλου από την Ημαθία. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Θανάσης Παπακώστας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Στην Κοζάνη και στο ματς της ΑΕΠ Καραγιαννίων με τον Μακεδονικό Φούφα (12/1, 15.00) διαιτητές ορίστηκαν οι Γιώργος Μελτζανίδης, Θανάσης Παπαδάκης και Κώστας Γιάντσης από την Ημαθία, με παρατηρητή τον Συμεών Σπύρου από την Κοζάνη.

Την ίδια ώρα, στη Μεσοποταμία και στο ματς της Αστραπής με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, παρατηρητής ορίστηκε ο Τάσος Χριστοδούλου από την Ημαθία, ενώ στα ματς του Αγροτικού Αστέρα με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και της Νίκης Αγκαθιάς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών ορίστηκαν οι Κώστας Σιδηρόπουλος (Πέλλας) και Χρήστος Αγγελούλης (Λάρισας) αντίστοιχα.

δείτε τους ορισμούς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected