Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μια ακόμη μεταγραφή από το πάνω…ράφι για τη Ρόδο!

Συνεχίζει τις εντυπωσιακές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι ο ΑΣ Ρόδου, που ανακοίνωσε μία ακόμη ποιοτική προσθήκη.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Χασομέρη, τον 30χρονο (23/06/1989) επιθετικός με καταγωγή από την Κομοτηνή, είχε 11 συμμετοχές με τη φανέλα του Απόλλωνα Πόντου σε Super League 2 και Κύπελλο Ελλάδας, ενώ στην καριέρα του έχει 250 περίπου συμμετοχές και πάνω από 40 γκολ με Ηρακλή, Τρίκαλα, Πανθρακικό, ΑΕΛ, Αναγέννηση Επανομής, Ξάνθη, Μακεδονικό και Ατσαλένιο.

Αναλυτικά :

“Με χαρά η ομάδα της Ρόδου ανακοινώνει μια ακόμη μεγάλη μεταγραφή!

Ένας ποδοσφαιριστής με πολλές εμπειρίες εντάσσεται στην ομάδα μας, στο πλαίσιο της υλοποίησης των στόχων της για να προετοιμασθεί για την επόμενη συμμετοχή της στα εθνικά πρωταθλήματα.Ο Δημήτρης Χασομέρης, 30 χρόνων, γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου 1989 στην Κομοτηνή.

Έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και έχει δεκάδες συμμετοχές σε super league και football league.Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στην ομάδα της Μεσσούνης του Νομού Ροδόπης.

Η επαγγελματική του καριέρα άρχισε στην Skoda Ξάνθη και από εκεί σε Ατσαλένιο, Μακεδονικό, Τρίκαλα, Αναγέννηση Επανομής, και Πανθρακικό. Αγωνίστηκε ακόμη με την φανέλα της Λάρισας, με την φανέλα του Ηρακλή και του Απόλλωνα Πόντου. Ο Δημήτρης Χασομέρης έχει ύψος 1,83 και παίζει στην επίθεση.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected