Κατηγορίες
Super League 1 - Γενικά - Διαιτησία

Καραντώνης, Καραγκιζόπουλος και Μαλούτας στο ματς του Άρη, Βρέσκας του Ολυμπιακού! Όλοι οι ορισμοί της 18ης αγωνιστικής στη SL1

Ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας οι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές των αγώνων της 18ς αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Δημήτρης Καραντώνης από την Ημαθία είναι ο “εκλεκτός” της ΚΕΔ για το ματς της ΑΕΛ με τον Άρη (11/1, 19.30), με βοηθούς τους Αντώνη Καρατζίκα από την Αθήνα και Γιάννη Καραγκιζόπουλο από την Ημαθία. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Μαλούτας από την ίδια Ένωση και στο VAR οι Διαμαντόπουλος και Πετρόπουλος από την ΕΠΣ Αρκαδίας.

Στο Λαμία – Ολυμπιακός (12/1, 17.15) η ΚΕΔ επέλεξε τέταρτο διαιτητή τον Ημαθιώτη ρέφερι της ΕΠΣ Πιερίας, Γιώργο Βρέσκα, με τριπλέτα τους Πέτρο Τσαγκαράκη (Χανίων), Ράινχαρτ Μπουξμπάουμ (Ανατ.Αττικής) και Μιχάλη Καρσιώτη (Κορίνθου). Στο VAR θα είναι οι Θανάσης Σέζος (Κιλκίς) και Χρήστος Τζιότζιος (Θράκης).

Όσον αφορά το ντέρμπι των “δικεφάλων” στην Τούμπα, διαιτητές θα είναι οι Ισραηλινοί Orel Grinfeld, Roy Hassan και Idan Yarkoni.

δείτε ΕΔΩ τους ορισμούς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected