Κατηγορίες
Super League 2

Επιστροφή στις νίκες για τον Απόλλωνα

Στο πρώτο παιχνίδι με τον Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο του, ο Απόλλων νίκησε στο Παγκρήτιο τον Εργοτέλη και επέστρεψε στις επιτυχίες.

Ο Εργοτέλης πλήρωσε δύο αδράνειες της άμυνας του δεχόμενος ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Ταουσιάνη δεν παρουσίασαν καλή εικόνα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο,  όπου και πέρασε με ένα γκολ του Μπεντινέλι και τον Εργοτέλη να απειλεί μόνο με ένα σουτ του Μανώλη Ροβίθη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης έγινε πιο πιεστικός, απείλησε αρκετά τους φιλοξενούμενους που δεν μπόρεσαν να βγάλουν φάσεις προς την εστία του Καλογεράκη και τελικά στο στο 87ο λεπτό ο Τόμας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που υποδείχθηκε μετά από το χέρι του Μπάτζιου διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

το φιλμ του αγώνα στο athleticradio

Συνθέσεις

Εργοτέλης : Καλογεράκης, Προβυδάκης, Σπίριακ, Μπάτζιος, Μπότε, Μπουρσέλης (30′ λ. τρ. Μπουτσάκης), Μπρους (81′ Μανουσάκης), Τσέλιος, Μπαράτα, Ροβίθης, Έφορντ

Απόλλων Σμύρνης : Χουάντερσον, Κύργιας, Ζησόπουλος, Γκίνο, Μπεντινέλι, Βάρκας (89′ Αγρόδημος), Λαρέα, Βιτλής, Κολ, Ιωαννίδης (54′ Γιαννιτσάνης, 75′ Τσαμπούρης), Μαρκόβσκι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected