Κατηγορίες
Football League

Ισόπαλο το ματς στο Αιγάλεω, έχασε πέναλτι η Καβάλα (vid)

Η Καβάλα έμεινε στο 0-0 με το Αιγάλεω, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή της Football League. Ντεμπούτο για τον Ίσμαελ Μπλάνκο με το «Σίτι».

Στο… μηδέν έμειναν Αιγάλεω και Καβάλα στο ντεμπούτο του Ίσμαελ Μπλάνκο με τη φανέλα του «Σίτι». Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο 37χρονος Αργεντινός φορ πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με το Αιγάλεω, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και να δώσει βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του που παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η Καβάλα έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο 54′ όταν κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Μαρκόπουλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Σικαλιά που έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε. Αυτή ήταν και η καλύτερη στιγμή στο δεύτερο μέρος με το 0-0 να μένει φυσιολογικά ως το τέλος βάση της εικόνας του ματς και την Καβάλα να χάνει την ευκαιρία να πλησιάσει -έστω και προσωρινά- στην κορυφή.

Συνθέσεις

Αιγάλεω : Σικαλιάς, Συριόπουλος, Σπυρόπουλος, Γκότοβος, Παπανικόλας, Λάμπρου (43’ λ.τρ. Κατσικογιάννης), Τσίτσαρης (59’ λ.τρ. Μεγαρίτης), Σταματάκης, Μακρυγιάννης, Φαρινόλα (53’ Μαγκάκης), Μπλάνκο.

Καβάλα : Δήμιζας, Καζαντζίδης, Μαϊδανός, Κουτσούμπας, Παπαστεριανός, Κέρθι, Γαβριηλίδης, Μελισσόπουλος (65’ Καθάριος), Μαρκόπουλος, Ορφανίδης (73’ Οκάν), Παπαδόπουλος Β. (87’ Θωμαΐδης)

Mike Loupnikis

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P