Αθλήματα

Φιναλίστ η Σακελλαρίδη στην Αττάλεια

Παρά τον πολύ καλό της αγώνα, η Σαπφώ Σακελλαρίδη δεν κατάφερε να κερδίσει στον πρώτο της τελικό σε διοργάνωση των 15.000 δολαρίων της ITF, αλλά είχε μια φανταστική εβδομάδα συνολικά στην Αττάλεια της Τουρκίας, αναμφίβολα την καλύτερη της καριέρας της.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Σακελλαρίδη πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της σήμερα κόντρα στην Zeynep Sonmez από την Τουρκία, Νο.6 στο ταμπλό και Νο.725 στην παγκόσμια κατάταξη, αλλά μετά από ένα κλειστό παιχνίδι γνώρισε την ήττα με 6-3, 2-6, 6-3.

Ήταν ένα πολύ σπουδαίο τουρνουά για την 16χρονη Σαπφώ, που αναμφίβολα είχε την καλύτερη εβδομάδα στην καριέρα της. Εκτός από το τρόπαιο της φιναλίστ, κέρδισε και το τρόπαιο της πρωταθλήτριας στο διπλό, όπου κέρδισε το ταμπλό μαζί με την Κροάτισσα συμπαίκτριά της, Oleksandra Oliynykova.

Στο μονό πέτυχε 4 νίκες και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε έναν τελικό ITF διοργάνωσης. Είχε αποκλείσει στον 1ο γύρο τη Ρωσίδα Margarita Lazareva, No.8 στο ταμπλό και Νο.895 στην παγκόσμια κατάταξη, με 6-3, 7-5.

Στον 2ο γύρο κέρδισε την επίσης Ρωσίδα Milana Zhabrailova με 6-0, 6-0, ενώ στα προημιτελικά άφησε εκτός την Ισπανίδα Lucia Cortez Llorca, No.4 στο ταμπλό και Νο.664 στον κόσμο. Στα ημιτελικά πέτυχε ακόμα μια πολύ καλή νίκη ενάντια στην Ιταλίδα Nicole Fossa Huergo, με 6-4, 6-2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected