Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μοιρασιά στον Εύοσμο, μοιρασιά και στα πέναλτι!

Ένα πραγματικό ντέρμπι διεξήχθη στον Εύοσμο, όπου Αγροτικός Αστέρας και Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1.

Μάλιστα και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν από την άσπρη βούλα, αμφότερα στο δεύτερο ημίχρονο, σε ένα μικρό δείγμα πως το ματς ήταν δυνατό, με πολλά μαρκαρίσματα.

Μετά από ένα πρώτο μέρος όπου σημειώθηκαν λίγες καλές στιγμές, οι δύο ομάδες μπήκαν πιο αποφασισμένες στο δεύτερο και οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 52′ όταν ο Ντος Σάντος κέρδισε το πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ο Βαγγέλης Αβραμόπουλος.

Οι γηπεδούχοι, που αναμένουν την απόφαση της Πειθαρχικής για το ματς στην Αγκαθιά, ισοφάρισαν στο 71ο λεπτό, σε πέναλτι που κέρδισε ο Προβατίδης (σε ανατροπή από τον Ατανάσοφ και εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαποστόλου.

Με τον σημερινό βαθμό, ο Μέγας Αλέξανδρος έφτασε τους 30 βαθμούς και διατηρεί την απόσταση ασφαλείας από τη γραμμή του υποβιβασμού, σε αντίθεση με τον Αστέρα που βρίσκεται στην 11η θέση με 21.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας : Παπαθανασίου, Ουρδούδης, Ζουλούμης (65’ Αποστόλ), Κολώνης, Καλλίδης, Κουτσικοβαγγέλης, Προβατίδης, Αποστολίδης (72’ Δαμουλάκης), Φούσκας, Κατσιάκης (72’ Παπακωνσταντίνου), Παπαποστόλου.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος, Χατζόπουλος, Πέικος, Αβραμόπουλος, Σωτηράκης (70’ Μπαντής), Κιρκιλιανίδης (88’ Αναδολού), Ντος Σάντος, Φουρτζίου (85’ Πίκος), Λίτσι (90’ Παρσόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected