Super League 1 - Γενικά

Σπουδαία νίκη για τον Αστέρα, 2-0 τον ΟΦΗ!

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ, μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο 2020 αποδεικνύοντας πως ο Γιάννης Καϋμενάκης είχε δίκιο όταν έλεγε πως η ομάδα μπορεί να μπει στα πλέι οφ!

Στην κοπή της πίτας ο Γιάννης Καϋμενάκης έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης. Λίγες ώρες αργότερα, οι παίκτες του Ράσταβατς απέδειξαν ότι καλά κάνει και τους πιστεύει τόσο πολύ ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, ο οποίος μετέφερε το κοινό όραμα που έχει με τον κ. Μπάκο.

Τα γκολ του Μπαράλες από την άσπρη βούλα έδωσαν στην ομάδα μια τόσο σημαντική νίκη με 2-0 και πλέον η αντεπίθεση για τα πλέι οφ είναι στα… πόδια τους.

Όπως αναφέρει το arcadiasports, στο πρώτο 10λεπτο, οι Αρκάδες είχαν μια πολύ καλή στιγμή όταν στο 9′ ο Βαλιέντε προσπάθησε να κάνει την προβολή στο πρώτο δοκάρι αλλά δεν μπόρεσε να μπει στην τροχιά της μπάλας.

Στο 14′ ο Ματρικάρντι δοκίμασε το πόδι του με την προσπάθειά του να μην ανησυχεί τον Σωτηρίου.

Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα καλό διάστημα. Από το 18′ προσπάθησαν να απειλήσουν αλλά κάθε τους προσπάθεια, είτε δεν έβρισκε τελικό αποδέκτη.

Ο Σίτο στο 31′ απάντησε στην καλή στιγμή του ΟΦΗ ένα λεπτό πιο πριν. Οι Κρητικοί, είχαν ένα επικίνδυνο γύρισμα με τον Σεμέντο, ενώ οι κιτρινομπλέ είδαν την προσπάθεια του Ισπανού να περνάει άουτ.

Σε δύο περιπτώσεις Μπαράλες και Φερνάντεθ δεν είχαν καλή συνεννόηση χαλώντας έτσι τις προϋποθέσεις για κάτι καλό.

Στο 39′ ο ΟΦΗ είχε μια πολύ καλή στιγμή με τον Κουτρουμπή να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να φεύγει άουτ.

Οι παίκτες του Ράσταβατς πήραν αυτό που ήθελαν στις καθυστερήσεις. Ο Γιαννούλης έκανε χέρι στο σουτ του Μαρκ Φερνάντεθ, ο Μπαράλες εκτέλεσε και άνοιξε το σκορ.

Πήρε ό,τι ήθελε στο… χαλαρό

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους Αρκάδες να μπαίνουν με ορμή. Όμως στο 64′ και πάλι Μπαράλες-Μαρκ Φερνάντεθ δεν συνεργάστηκαν με αποτέλεσμα να χαθεί άλλη μια καλή στιγμή.

Οι γηπεδούχοι, γενικά, είχαν τον έλεγχο με τον Φιγκεϊρέδο να προσπαθεί να πάρει την κεφαλιά στη σέντρα του Κοροβέση αλλά ύστερα από κόντρες η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 82′ ένα σουτ του Μαρκ Φερνάντεθ απομάκρυνε ο Σωτηρίου. To 2-0 διαμορφώθηκε και πάλι από το σημείο του πέναλτι με τον Μπαράλες αλά Πανένκα. Ο Ριέρα ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι από τον Μεγιάδο.

Έτσι, ο Αστέρας επέστρεψε στις νίκες και πήγε στους 18 βαθμούς.

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άνχελ Ορτέγκα Μαρτίνες, Σουάρεθ, Ματρικάρντι, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σίτο (67′ Ριέρα), Μαρκ Φερνάντεθ, Λουίς Φερνάντεθ (82′ Ιγκλέσιας), Μπαράλες

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κουτρουμπής, Νέιρα (88′ Νάστος), Σεμέντο, Γιαννούλης, Φιγκεϊρέδο, Βαζ (73′ Σόουζα), Στάικος (81′ Μάνος), Μεγιάδο, Κοροβέσης, Μπράουν

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected