Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Τρελή” εμφάνιση ο Αγουέρο και 6-1 η Σίτι! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι πετούσε «φωτιές» απέναντι στην Άστον Βίλα, ο Κουν Αγουέρο έγινε ο πρώτος ξένος σκόρερ στην ιστορία της Premier League και οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα με το επιβλητικό 6-1, ξεπέρασαν τη Λέστερ στη δεύτερη θέση.

Όλα τα φώτα στον Σέρχιο Αγουέρο. Με το 12ο χατ-τρικ της καριέρας του (all-time ρεκόρ), έγινε ο πρώτος μη Βρετανός σκόρερ της Premier, χαρίζοντας μια βραδιά από τα παλιά για την εμφατική Σίτι κόντρα στην Άστον Βίλα (1-6).

Είναι η ζωντανή ιστορία του συλλόγου. Ο άνθρωπος που εξέφρασε την αναγέννηση της μπλε πλευράς στο Μάντσεστερ και συνεχίζει να διευρύνει το μύθο του σε νέα δεκαετία. Είναι ο Σέρχιο Αγουέρο και δεν αποτελεί απλά το στολίδι της Σίτι στην νέα εποχή της. Από σήμερα, μιλάμε και γράφουμε για τον Νο1 ξένο σκόρερ στην ιστορία της Premier με 177 τέρματα και τέταρτο όλων των εποχών στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Πώς το κατάφερε αυτό; Με το 12ο χατ-τρικ της καριέρας του στο Νησί, συνισταμένη της διαστημικής εμφάνισης των Πολιτών κόντρα στην Άστον Βίλα (1-6), για να πατήσει ακόμα μια κορυφή, εκθρονίζοντας τον Άλαν Σίρερ.

Συνθέσεις

Άστον Βίλα (Σμιθ): Νίλαντ, Κόνσα, Μίνγκς, Χάους, Ελμοχαμαντί, Ντάγκλας Λουίζ (64′ Νακαμπά), Ντρινκγουότερ (79′ Λάνσμπουρι), Χούριχαν (71′ Τρεζεγκέ), Γκρίλις, Ελ Γκάζι, Τέιλορ

Μάντσεστερ Σίτι (Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Στόουνς, Φερναντίνιο (63′ Οταμέντι), Ρόδρι (71′ Γκουντογκάν), Μεντί, Σίλβα, Ντε Μπρόινε (63′ Φόντεν), Ζοάο Κανσέλο, Μαχρέζ, Ζέσους, Αγουέρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected