Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Ποδαρικό” με οκτώ γκολ για τον Ηρακλή! Χάρης Περπερίδης: «Είναι τιμή για εμάς να φοράμε την κυανόλευκη φανέλα»

Θετικό και άνετο “μπάσιμο” στο 2020 πραγματοποίησε αγωνιστικά ο Ηρακλής, καθώς επικράτησε με 0-8 του Μαραθώνα στην Καλαμαριά.

Η ομάδα του Μαργαρίτη Κεχαγιά, παρά το γεγονός ότι στερείται πλέον των υπηρεσιών του Περόνε και της απουσίας του Τάι, δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία απέναντι στους γηπεδούχους, όπως προδίδει το ευρύτατο τελικό σκορ.

Τα “κυανόλευκα” γκολ πέτυχαν οι Μακρής (2), Περπερίδης, Κανακούδης, Τσακιρίδης (2), Αποστόλου και Σαχταρίδης.

Η σύνθεση του Ηρακλή : Γόμμος, Καρακώστας (46′ Σαχταρίδης), Δήμτσιος, Τσακιρίδης, Ηρακλής, Κανακούδης, Μάντικας, Αποστόλου, Περπερίδης, Μακρής, Καρακάσης.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ποδοσφαιρικό Ημίθεο την ερχόμενη Κυριακή (19/1 – 15:00), εντός έδρας (Δημοτικό Γήπεδο Ασβεστοχωρίου) κόντρα στον Ερμή Μηχανιώνας.

Περπερίδης: «Είναι τιμή για εμάς να φοράμε την φανέλα του Ηρακλή»

Ο Ημαθιώτης ποδοσφαιριστής, Χάρης Περπερίδης μίλησε για την εμπειρία να αγωνίζεται με την φανέλα του Ηρακλή, τονίζοντας πως η στήριξη του κόσμου αποδεικνύει την δυναμική του κόσμου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

«Είναι τιμή για εμάς να φοράμε τη φανέλα του Ηρακλή και επιπλέον έξτρα κίνητρο διότι θεωρούμε ότι με αυτόν τον τρόπο βάζουμε το λιθαράκι μας για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που αξίζει. Είναι χαρά μας να έχουμε συμπαίκτες όπως οι Τάι, Περόνε, Κανακούδης. Είναι μια ευκαιρία που δεν τη βρίσκουμε καθημερινά. Ο κόσμος είναι σε κάθε αγώνα δίπλα μας και αυτό δείχνει τη δυναμική του Ηρακλή, ο οποίος δεν παύει να παραμένει ιστορική ομάδα. Όταν παίκτες όπως οι Κανακούδης, Περόνε έρχονται να παίξουν στο γ’ τοπικό φανερώνει το μεγαλείο αυτής της ομάδας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected