Κατηγορίες
Αθλήματα

Δύο σημαντικές προσθήκες για τον Ζαφειράκη Νάουσας στις χειμερινές μεταγραφές

Με δύο σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ του, συνεχίζει την ενίσχυση του ο Ζαφειράκης Νάουσας.

Η λήξη της χειμερινής περιόδου μεταγραφών, βρήκε την ομάδα της Νάουσας να αποκτά τα δελτία δύο έμπειρων περιφερειακών παικτών.

Πρόκειται, για τους Πασχάλη Πίτο (φωτ) και Σάββα Κουρουμλίδη, οι οποίοι ήρθαν στον Ζαφειράκη Νάουσας, από τον Φαίακα Κέρκυρας και την Αναγέννηση Άρτας αντίστοιχα.

Ο Ναουσαίος Πασχάλης Πίτος, την περσινή σεζόν, αγωνίστηκε στην ομάδα του Φαίακα Κέρκυρας. Στο παρελθόν υπήρξε παίκτης με πολλές επιτυχίες, τόσο στον ΓΑΣ Κιλκίς όσο και στον Αερωπό της γειτονικής Έδεσσας, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Γερμανία με την φανέλα της SG Heddesheim.

Ο Σάββας Κουρουμλίδης, ξεκίνησε το χάντμπολ στην ομάδα του Φίλιππου Βέροιας, στην οποία αγωνίστηκε έως και την ηλικία των 22 ετών. Έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα με τις ομάδες της ΧΑΝΘ, του Αερωπού Έδεσσας και της Αναγέννησης Άρτας, ενώ στην Γερμανία αγωνίστηκε για τρία συναπτά έτη με την φανέλα της γερμανικής Neckarsulmer στο πρωτάθλημα της Württembergliga.

Οι παραπάνω μεταγραφές δίνουν νέες προοπτικές δυναμικής και κλείνουν με τον καλύτερο τρόπο την φετινή χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Όσον αφορά το φιλικό παιχνίδι του Ζαφειράκη Νάουσας με τον «Αερωπό» Έδεσσας που διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα, η ομάδα έδειξε θετικά στοιχεία.

Η ομάδα του Ζαφειράκη στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2’, αντιμετωπίζει εντός έδρας στο Δ.Α.Κ. Νάουσας, το Σάββατο 18/1 στις 18.00, την αξιόμαχη ομάδα του «Αρχέλαου» Κατερίνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected