Κατηγορίες
BET

Προγνωστικά στοίχημα : Έδρες από χρυσάφι!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Οι αγώνες των πρωταθλημάτων ολοκληρώθηκαν για αυτή την εβδομάδα και δίνουν τη θέση τους σε αυτούς των κυπέλλων ενώ εκτός του ποδοσφαίρου έχουμε και τη ‘’διαβολοβδομάδα’’ στην Ευρωλίγκα με σπουδαίους αγώνες και ευκαιρίες που δε θα τις αφήσουμε να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

Τα κύπελλα των χωρών είναι απρόβλεπτες διοργανώσεις, προσφέρουν πολλές εκπλήξεις και στοιχηματισμό αλλά αυτή τη φορά έχουμε τους επαναληπτικούς αγώνες στην Ελλάδα, αγώνες με κίνητρο στην Ιταλία και εκεί θα στοχεύσουμε. Παράλληλα, θα έχουμε στις προτάσεις μας και αγώνα από την Ευρωλίγκα. Πάμε σιγά σιγά να δούμε προτάσεις και ανάλυση.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ρεάλ Μαδρίτης (19:00):

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας από την ‘’πορτοκαλί θεά’’ και το μεγάλο ματς του προγράμματος ανάμεσα σε δύο υπερδυνάμεις του μπάσκετ. Η ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη υποδέχεται την εξαιρετική φέτος Ρεάλ του Λάσο και θέλει μόνο νίκη για να προσπαθήσει να φτάσει στην 4άδα από την οποία λείπει για πρώτη φορά μετά από χρόνια. Αν δεν μπει στην 4άδα θα έχει μειονέκτημα έδρας και με την εικόνα της φέτος δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρει να φτάσει ψηλά. Η ΤΣΣΚΑ έχει 2 ήττες σε 4 αγώνες με την σημαντικότερη να προέρχεται από τον Παναθηναϊκό εντός. Στην συνέχεια ηττήθηκε από την Κίμκι αλλά κέρδισε εκτός με άνεση την Μπάγερν. Έστω και δύσκολα κερδίζει την Ρεάλ εντός όταν συναντιούνται και έχει χτίσει πολύ καλή παράδοση. Η Ρεάλ δεν είναι άτρωτη, έχει ήττες από Ζαλγκίρις, Εφές και Μπάγερν εκτός αλλά έκτοτε έχει χτίσει ένα τρομερό σερί. Η ΤΣΣΚΑ θέλει εκδίκηση από την Ρεάλ για την ήττα του πρώτου γύρου με 16 πόντους. Θα πάμε με το κίνητρο και την έδρα. ΤΣΣΚΑ Μ. στον άσο του 1.95 (Stoiximan).

Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ από την ομάδα του Sportbet.gr

Άρης-Ξάνθη (19:30):

Μικρής τάξης εξιλέωση ψάχνει ο Άρης που υποδέχεται την Ξάνθη για το κύπελλο Ελλάδας στον επαναληπτικό του 0-1 μετά την ισοπαλία με 0-0 από την Λάρισα εκτός. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έφτασε σε υψηλή απόδοση, δεν ήταν αυτή που θα περίμενε κάποιος και έτσι δίκαια ήρθε ο βαθμός της ισοπαλίας ενώ μάλιστα στάθηκε και τυχερός καθώς η Λάρισα θα μπορούσε να κερδίσει. Στον πρώτο αγώνα με την Ξάνθη, ο Άρης ήταν πολύ καλός, είχε ευκαιρίες για να τελειώσει την πρόκριση αλλά δεν το έκανε. Η Ξάνθη προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να υπερασπιστεί την έδρα της ούτε και να φανεί ανταγωνιστική και έχει δυσκολίες και εμπόδια για να φτάσει σε μια έκπληξη. Έδειξε τρομερή εικόνα μέσα στον Βόλο για το πρωτάθλημα και δίκαια κέρδισε με 1-3 εκτός έδρας! Εντυπωσιακή και ανέλπιστα καλή. Έχει ψυχολογία, έχει καλές μονάδες αλλά ο Άρης με την παρουσία του κόσμου του, όσο δύσκολα και αν περάσει, θα σκοράρει, θα προσπαθήσει να κερδίσει με άνεση και να εκμεταλλευτεί το 0-1. Θέλει την πρόκριση και διψά για διάκριση. 1+Over 1.5 στο 1.85 (Stoiximan).

Ίντερ-Κάλιαρι (21:45):

Ολοκληρώνουμε με ακόμα ένα ματς, στο οποίο η Ίντερ θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την εντός έδρας ισοπαλία με την Αταλάντα που της κόστισε την πρώτη θέση. Παίζει με την μαχητική Κάλιαρι. Θέλει τη νίκη, είναι ομάδα της άμυνας και του ελέγχου του παιχνιδιού σκοράρει και προσπαθεί να διαφυλάσσει το σκορ. Είναι ευκαιρία να προχωρήσει και αν ακόμα την δυσκολέψει η Κάλιαρι είναι υποχρεωμένη να βρει τρόπο να κερδίσει. Πάντως, βάσει ρόστερ και προπονητή είναι καλύτερη. Πάμε με την Ίντερ. 1+over 1.5 στο 1.65 (Stoiximan). Καλή τύχη!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected