Κατηγορίες
Αθλήματα

Νέα μεγάλη νίκη για τη Σακελλαρίδη!

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη πραγματοποίησε ακόμα έναν πολύ καλό αγώνα στα γήπεδα του Club MegaSaray στην Αττάλεια, κερδίζοντας με 2-0 σετ την Κινέζα Ye-Xin Ma, που βρίσκεται στο Νο.477 της παγκόσμιας κατάταξης και στο Νο.2 του ταμπλό.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Σακελλαρίδη πραγματοποίησε το καλύτερο τουρνουά της καριέρας της, κερδίζοντας τον πρώτο της τίτλο σε επαγγελματικό τουρνουά της ITF στα διπλά και φτάνοντας στον πρώτο της τελικό στα μονά.

Όπως αναφέρει το tennisnews, στο τουρνουά αυτής της εβδομάδας της Αττάλειας, η 16χρονη Ελληνίδα τενίστρια σημείωσε εντυπωσιακό ξεκίνημα, καθώς επιβλήθηκε στον 1ο γύρο της 20χρονης Κινέζας Ye-Xin Ma, No.2 στο ταμπλό και Νο.477 στον κόσμο, με 6-4, 6-3.

Η Σαπφώ επέστρεψε από το 1-4 στο 1ο σετ, για να κερδίσει 8 games στη σειρά και να βρεθεί μπροστά με 6-4, 3-0. Δεν έχασε ποτέ τον έλεγχο στο 2ο σετ και ολοκλήρωσε στο 9ο game τον θρίαμβό της, έπειτα από 90 λεπτά παιχνιδιού.

Στον 2ο γύρο της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF, η Σαπφώ θα αντιμετωπίσει τη Ρωσίδα Ksenia Laskutova.

Στο τουρνουά των ανδρών αγωνίστηκαν τα αδέρφια της Σαπφούς, ο Μιχάλης και ο Στέφανος Σακελλαρίδης, καθώς και ο Σωτήρης Σκούπας. Ο Μιχάλης Σακελλαρίδης έφτασε μια ανάσα από την πρόκρισή του στο κυρίως ταμπλό.

Πρώτα κέρδισε τον Κινέζο Kaiwei Wang με 6-3, 6-1 και στη συνέχεια απέκλεισε τον επίσης Κινέζο Xin Hu με 6-3, 6-3. Στον τελευταίο γύρο των προκριματικών πάλεψε απέναντι στον Τούρκο Mert Alkaya, αλλά δεν απέφυγε την ήττα, με 6-0, 7-6 (2).

Ο Στέφανος Σακελλαρίδης κέρδισε στην πρεμιέρα του τον Ιταλό Alessio Demichelis με 6-3, 5-7, 10-4, αλλά στον 2ο προκριματικό γύρο ηττήθηκε από έναν άλλον Ιταλό, τον Lorenzo Vatteroni, με 6-2, 6-0. Τέλος, ο Σωτήρης Σκούπας ηττήθηκε στον 1ο προκριματικό γύρο από τον Τούρκο Ege Dora Guler, με 6-3, 6-0.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected