Κύπελλο Ελλάδος

Πρόκριση δια πυρός και σιδήρου για τον Παναθηναϊκό!

Ο μαχητικός ΠΑΣ Γιάννινα, που προηγήθηκε στο ΟΑΚΑ και τα… φάλτσα του βοηθού Καλύβα έφεραν τον Παναθηναϊκό «φάτσα» με ταπεινωτικό αποκλεισμό! Τελικά με αντεπίθεση διαρκείας στο 2ο μέρος οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-1 και προκρίθηκαν στους «8»! Κόκκινη ο Κουρμπέλης.

Ο Παναθηναϊκός για να είχε ελπίδες πρόκρισης απόψε θα έπρεπε, πρωτίστως, να διαφυλάξει το μηδέν. Ο ΠΑΣ δεν ήρθε στην Αθήνα για να παίξει αντιποδόσφαιρο και να διαφυλάξει αποκλειστικά το υπέρ του 1-0 στους Ζωσιμάδες αλλά για να βρει ένα γκολ που θα τον έχριζε τεράστιο φαβορί για το εισιτήριο που οδηγούσε στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Και το βρήκε στο 24᾽! Ένας πρώην πράσινος, πλήγωσε τον Παναθηναϊκό. Ινσούα και Κουρμπέλης τον έχασαν και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Παντελάκης με καρφωτή κεφαλιά, νίκησε τον Διούδη και άνοιξε το σκορ.

Το Τριφύλλι που μέχρι εκείνο το σημείο είχε την κατοχή (76-24 στο ημίχρονο) αλλά μοναχά δύο καλές στιγμές με Μακέντα και Γιόχανσον, θα έπρεπε να ανέβει ένα… βουνό για να περάσει, καθώς έπρεπε να σκοράρει τρεις φορές.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης (46’ Περέα), Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης (80’ Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα (83’ Κολοβέτσιος).

ΠΑΣ Γιάννινα: Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Παντελάκης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Ξύδας (75’ Λεό), Σιόντης (23’ Λιάσος), Κάστρο (43’ Νικολιάς), Καρτάλης, Παμλίδης, Κρίζμαν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected