Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Μπαμπατζανίδης

Μετά από ένα σίριαλ που διήρκησε πάνω από 6 μήνες, ο 18χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Μπαμπατζανίδης γίνεται και με την βούλα παίκτης της ΑΕΚ, αφού ο ΠΑΟΚ έδωσε την συγκατάθεσή του για την μετακίνηση του παίκτη.

Θυμίζουμε ότι ο Μπαμπατζανίδης, θεωρείται από τα σημαντικά ταλέντα του ελληνικού χάντμπολ και είναι χαρακτηριστικό ότι πέρσι συμμετείχε στις υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, αν και βρισκόταν στην ηλικιακή κατηγορία των παίδων.

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν δημοσιεύτηκαν στην επίσημη σελίδα της ΑΕΚ φωτογραφίες με τον νεαρό να συμμετέχει στην πρώτη προπόνηση της ανδρικής ομάδα της.

Με δεδομένο ότι δεν υπήρξε επίσημη κρούση της ΑΕΚ για μεταγραφή ή για δανεισμό του αθλητή, όπως είθισται, από τον ΠΑΟΚ θεώρησαν αυτή την πράξη “απαράδεκτη” και ξεκίνησαν τις διαδικασίες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ωστόσο, όπως επιβεβαιώνουν και οι άνθρωποι του Δικεφάλου με τους οποίους επικοινώνησε το e-handball.gr, διαβεβαιώνουν ότι οι δυο ιστορικοί σύλλογοι τα βρήκαν μεταξύ τους και έτσι οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκουν ακόμα μια λύση για τα «δοκάρια» τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected