Κύπελλο Ελλάδος

Ανοιχτοί λογαριασμοί για Αστέρα και ΑΕΚ, προβάδισμα λόγω εκτός έδρας γκολ ο “δικέφαλος”

Ο Αστέρας Τρίπολης εμφανίστηκε στοιβαρός καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ (1-1). Αμφισβητούμενο πέναλτι για την Ένωση, πολύ ωραίο γκολ ο Κρέσπι.

Οι «κιτρινόμαυροι» παρατάχθηκαν με «πειραματική» ενδεκάδα λόγω των πολλών απουσιών, ζορίστηκαν ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο έμειναν όρθιοι απέναντι στους Αρκάδες που έχασαν και πέναλτι με τον Μπαράλες στο 70′.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20΄ με εκπληκτικό γυριστό σουτ του Κρέσπι από σέντρα του Μουνάφο. Στο 32΄ ο Νέλσον Ολιβέιρα ισοφάρισε με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Λόπες από τον Μουνάφο.

Στo δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε παρόλα αυτά ο Αστέρας είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη όταν κέρδισε πέναλτι στο 70΄ σε ανατροπή του Λουϊς Φερνάντεθ από τον Τσιγκρίνσκι. Όμως, ο Μπαράλες έστειλε τη μπάλα στα… περιστέρια. Ετσι η ΑΕΚ που εμφανίστηκε βελτιωμένη στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού της, όχι όμως και στη δημιουργία φάσεων, έχει τον πρώτο λόγο ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, πιθανότατα στις 29/1.

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης : Παπαδόπουλος, Βλάχος, Τασουλής, Πασαλίδης, Ιγκλέσιας, Σουάρεθ, Μουνάφο, Ριέρα (62’ Λουίς Φερνάντεθ), Σίτο (54’ Χαουρέγκι), Κρέσπι (83’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Μπαράλες

ΑΕΚ : Τσιντώτας, Παουλίνιο (82’ Μπακάκης), Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμόες, Κρστίτσιτς, Μάνταλος, Αλμπάνης (71’ Σβάρνας), Βέρντε, Ολιβέιρα (Κλωναρίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected