Super League 2

Εντυπωσιακός Εργοτέλης στα Χανιά! (vid)

Καταπληκτική εμφάνιση από τους παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη που συνέτριψαν τον Πλατανιά με 4-2.

Το παιχνίδι είχε αρκετά καλό ρυθμό από το πρώτο λεπτό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Την πρώτη φάση στο παιχνίδι την έβγαλε ο Εργοτέλης με το σουτ του Έφορντ να φεύγει έξω από την εστία του Μαντζάρη.

Οι “κιτρινόμαυροι” πήραν προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Τσέλιος κέρδισε πέναλτι και ο Ροβίθης από την άσπρη βούλα έκανε το 1-0. Η ψυχολογία ήταν με τον Εργοτέλη και συνέχιζε να απειλεί την εστία του Πλατανιά με τους Έφορντ, Προβυδάκη.

Ο Εργοτέλης διπλασίασε τα τέρματα του με τον Μπουτσάκη μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Εφόρντ κάνοντας το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Εργοτέλη έδωσε χώρο στον Πλατανιά, αυτός το εκμεταλλεύτηκε και ξανά μπήκε στο παιχνίδι στο 58′ με τον Λέϊρία να σουτάρει και να στέλνει στα δίχτυα του Καλογεράκη την μπάλα. Ο Πλατανιάς ξανά μπήκε στο ματς, ωστόσο η “χρυσή” αλλαγή του Γιάννη Ταουσιάνη Αντώνης Μπουρσέλης που έχει και την ονομαστική του εορτή “έκοψε” τα φτερά των “ερυθρολεύκων” με προβολή κάνοντας το 3-1.

Στην συνέχεια πίεσαν οι γηπεδούχοι, ωστόσο ο Εργοτέλης ήταν αυτός που πέτυχε και τέταρτο γκολ με τον Έφορντ στο 90′ κάνοντας το 4-1. Ο Πλατανιάς το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 4-2 με τον Λουκίνα. Ο Εργοτέλη με τη νίκη αυτή ανέβηκε στην τρίτη θέση και τους 22 βαθμούς.

το φιλμ του αγώνα στο athleticradio

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Μαντζάρης, Ρεβυθόπουλος, Τσαμούρης, Ρουσσάκης (62’ Παπαδόπουλος), Νιαυραδάκης (71’ Πουρζιτίδης), Ποζατζίδης, Σμυρλάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κωστίκος (46’ Ουές), Λεϊρία, Λουκίνας

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Προβυδάκης (69′ Κοιλιάρας), Μποτέ, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μπρους, Τσέλιος (62’ Μπρουσέλης), Μπουτσάκης (79’ λ.τρ. Πέιος), Εφορντ, Ροβίθης, Μπαράτα

Mike Loupnikis

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected