Κατηγορίες
Basket

Πρόσκληση για προεπιλογή των ομάδων 3Χ3 (γεν. 2003 – 2004)

Τα τουρνουά 3Χ3 αποτελούν πλέον ένα ισχυρό κομμάτι στο καλεντάρι της FIBA, με διεξαγωγή Ευρωπαϊκών και Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων Ανδρών, Γυναικών, αλλά και Εφήβων–Νεανίδων.

Η Θεσσαλονίκη και η Καβάλα θα φιλοξενήσουν δύο καμπ προεπιλογής αθλητών και αθλητριών (γεν. 2003 και 2004), προκειμένου να γίνει η προεπιλογή των αντίστοιχων ομάδων. Για το λόγο αυτό καλούνται αθλητές και αθλήτριες που ενδιαφέρονται από τις Ενώσεις ΕΚΑΣΘ, ΕΚΑΣΚΕΜ, ΕΚΑΣΧ και ΕΚΑΣΑΜΑΘ να παρουσιαστούν στα αντίστοιχα καμπ, ενόψει της συμμετοχής των Εθνικών Ομάδων 3Χ3 στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα 2020. Αναλυτικά:

Για την ΕΚΑΣΘ, ΕΚΑΣΚΕΜ και ΕΚΑΣΧ οι αθλητές και αθλήτριες θα πρέπει να βρίσκονται στο ΔΑΚ Θέρμης στις 30 Ιανουαρίου στις 14.00. Θα πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους φωτοτυπία της κάρτας υγείας αθλητή.

Για την ΕΚΑΣΑΜΑΘ οι αθλητές και αθλήτριες θα πρέπει να βρίσκονται στο Κλειστό Γυμναστήριο “Αλεξάνδρα Δημόγλου” (Καλαμίτσα) την 1η Φεβρουαρίου στις 10.00. Θα πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους φωτοτυπία της κάρτας υγείας αθλητή.

Παρακαλούνται όσοι και όσες ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα και να την αποστείλουν στην ΕΟΚ έως τις 26 Ιανουαρίου.

Μπορείτε να κάνετε κλικ ΕΔΩ και να κατεβάσετε το αρχείο, στο οποίο πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία σας. Στη συνέχεια θα πρέπει να το στείλετε συμπληρωμένο στο email 3×3@basket.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected