Κατηγορίες
Basket

Σπουδαία στιγμή για την ΑΕΚ : Επιστρέφει ο Νίκος Ζήσης!

Η μεγάλη επιστροφή του Νίκου Ζήση στην ΑΕΚ αναβλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, φαίνεται όμως ότι είναι έτοιμη να πραγματοποιηθεί τώρα.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την αποχώρηση του Χάουαρντ Σαντ Ρος και τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Γκίκα, ο Μάκης Αγγελόπουλος σε συνεργασία με τον Ηλία Παπαθεοδώρου αποφάσισε να κάνει το colpo grosso και να δώσει τη δυνατότητα στον Ζήση να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα από την οποία ουσιαστικά την ξεκίνησε.

Οι επαφές μαζί του ξεκίνησαν γρήγορα και ολοκληρώθηκαν γρήγορα, αφού υπήρξε συμφωνία, καθώς φαίνεται όχι μόνο για τη φετινή χρονιά, αλλά και για το μέλλον. Εκείνο που μένει είναι να ολοκληρωθεί η συμφωνία και με την Μπανταλόνα, όπου αγωνίζεται ο διεθνής γκαρντ, προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιό του και να μπορέσει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο Ζήσης το έχει αναλάβει προσωπικά αυτό το θέμα και όλα δείχνουν ότι, ίσως και μέσα στην ημέρα, θα λήξει κι αυτό θετικά.

Με την επιστροφή του Νίκου Ζήση και την παραμονή του Μάριο Τσάλμερς καλύπτεται το κενό στη θέση του πόιντ γκαρντ, επομένως δεν θα αποκτηθεί ο Σεμάζι Κρίστον, παρόλο που υπήρξε κατ’ αρχήν συμφωνία με τη Λιμόζ για την αποδέσμευσή του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected