Κατηγορίες
Football League

Χωρίς νικητή το ματς στην Καβάλα, εντυπωσιακός για τον Ασπρόπυργο ο Γκίνη (photos)

Δεν ανέδειξε νικητή το σημερινό παιχνίδι στο “Ανθή Καραγιάννη”. Πίεσε η Καβάλα (κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο), άντεξε ο Ασπρόπυργος που πήρε σημαντικό βαθμό.

Η ομάδα της Αττικής είχε σε σπουδαία μέρα τον Γκίνη (αγωνίζεται ως δανεικός από την ΑΕΚ), ο οποίος όποτε χρειάστηκε είπε “όχι” στους παίκτες των γηπεδούχων. Ο ΑΟΚ «πέταξε» το πρώτο μέρος όπου δεν είχε καλή απόδοση, διάστηκε στο οποίο δεν είχε ούτε μια κλασική ευκαιρία.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης χρησιμοποίησε από την αρχή στη θέση του τιμωρημένου Γαβριηλίδη, τον Θωμαϊδη. Επίσης διατήρησε στο αρχικό σχήμα τον Κουτσούμπα στη θέση του στόπερ αντί του Στίκα . Εκτός αποστολής έμειναν οι δυο νεοαποκτηθέντες Σκαθαρούδης, Κόκκορης.

Από την άλλη βασικοί στους φιλοξενούμενους οι δυο πρώην παίκτες του Νέστου Χρυσούπολης, Ζγκούρη και Γκατζολάρι και τρία νέα πρόσωπα, ο Φιλίποβιτς, ο Κότσεφ, ο Μπαξεβάνος.

Στο πρώτο μέρος ο ΑΟΚ ήταν νευρικός με εύκολα λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας ενώ την ίδια ώρα ο Ασπρόπυργος, δεν κλείστηκε στην άμυνα του.

Στο δεύτερο, ο ΑΟΚ απείλησε περισσότερο με σουτ έξω από την περιοχή όμως ο Γκίνης ήταν σε καλή μέρα.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στην Πρωινή Καβάλας

Συνθέσεις

Καβάλα: Δήμιζας, Καζαντζίδης, Παπαστεριανός, Μαρκόπουλος, Μελισσόπουλος (82′ Οκάν), Κέρθι, Θωμαϊδης, Ορφανίδης (70′ Καθάριος), Μαϊδανός, Κουτσούμπας, Παπαδόπουλος Β.

Ασπρόπυργος: Γκίνη, Φιλίποβιτς, Ζώνας, Ζγκούρη (68′ Μίλιτς), Σρέτσκοβιτς, Νικολακάκης, Σταγκάκης, Κότσεφ (83′ Φράγκος), Κάκκο, Μπαξεβάνος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected