Κατηγορίες
Αθλήματα

Με ισοπαλία ξεκίνησαν στο 2020 Άρης και Φαίακας!

Ισόπαλη 23-23 έληξε η αναμέτρηση μεταξύ του Άρη Νίκαιας και του Φαίακα Κέρκυρας για την 12η αγωνιστική της Handball Premier.

Σε παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο σουτ εξελίχθηκε η αναμέτρηση μεταξύ του Άρη και του Φαίακα. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό και έτσι παρέμειναν στην 10η θέση (Φαίακας) και στην 11 (Άρης) με 8 και 6 βαθμούς αντίστοιχα.

Όπως αναφέρει το e-handball, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα και πήραν ένα μικρό προβάδισμα δύο γκολ, (3-5, 4-6), αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν σε 8-8 με τον Χαραλάμπους στη συμπλήρωση των 20 αγωνιστικών λεπτών. Η συνέχεια βρήκε τις δύο ομάδες να βαδίζουν χέρι-χέρι και να οδηγούνται στα αποδυτήρια σε απόλυτη ισορροπία με 13-13.

Στην επανέναρξη του παιχνιδιού, ο Άρης πήρε προβάδισμα 18-15 στο 38ο λεπτό, όμως ο Φαίακας με σερί 5-1 πέρασε μπροστά 20-19, αλλά ο Χαραλάμπους έφερε το παιχνίδια στα ίσια. Η ομάδα του Νίκου Ριγανά, κατάφερε να περάσει μπροστά εκ νέου, αλλά τα δύο γκολ του Άρη έγραψαν το 22-21. Το 23-22 ήρθε ένα λεπτό πριν τη λήξη δια χειρός Μιμίκου, ενώ ο Κόντης διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Να σημειωθεί ότι στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Χορσουντιάν έχασε μοναδική ευκαιρία για να δώσει τους δύο βαθμούς στην ομάδα του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected