Κατηγορίες
Αθλήματα

Πανελλήνιο ρεκόρ από τον Νικόλα Σκαρβέλη, ντεμπούτο με νίκη για τον Δημητράκη στο μίλι

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άνοιξε η σεζόν για τον Νικόλα Σκαρβέλη στο μίτινγκ “Larry Wieczorek Invitational” στην Αϊόβα.

Ο πρωταθλητής μας έστειλε τη σφαίρα στα 20,38 μ. και πέτυχε επίδοση καλύτερη από το πανελλήνιο ρεκόρ (όλα τα ρεκόρ επικυρώνονται στο τέλος της σεζόν), το οποίο ήταν 20,36 μ. και είχαν από κοινού οι Σκαρβέλης και Σταματόγιαννης.

Ο Σκαρβέλης ξεκίνησε τον αγώνα του με βολή στα 19.,46 μ. και συνέχισε στα 19,84 μ., 19,94 μ., στην τέταρτη βολή έκανε το 20,38 μ., ενώ ήταν άκυρος στις δύο τελευταίες προσπάθειες. Ο πρωταθλητής μας κατέλαβε την δεύτερη θέση πίσω από τον Νίκολας Πονζό (20,72 μ.). Ο Σκαρβέλης θα κυνηγήσει το επόμενο διάστημα ακόμη μεγαλύτερες βολές μέσα από τις οποίες θέλει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα κορυφαία γεγονότα του 2020. Ο έμπειρος αθλητής έχει ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο 20,61 μ., επίσης από την ολυμπιακή χρονιά του 2016, που είναι η δεύτερη επίδοση όλων των εποχών στη χώρα μας.

Ντεμπούτο με νίκη για τον Δημητράκη στο μίλι

Ο Ανδρέας Δημητράκης ξεκίνησε τους αγώνες του στη σεζόν στο Γκόθαμ Καπ στη Νέα Υόρκη, όπου συμμετείχε στο μίλι.

Ο αθλητής του Σταύρου Καρρέ έκανε καλή παρουσία, αφού τερμάτισε πρώτος με 3.59.22 και έδειξε πως στις εμφανίσεις του στα 1.500 μ. θα μπορέσει να κυνηγήσει καλές επιδόσεις. Ο Δημητράκης θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα για να συνεχίσει εδώ την προετοιμασία του, αλλά και τους αγώνες.

Ο αθλητής θα δώσει το παρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ ευελπιστεί να συμμετάσχει σε ένα μίτινγκ στην Ευρώπη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected