Super League 2

Αλώβητα τα Χανιά στη Ριζούπολη!

Τα Χανιά “στάθηκαν όρθια” στη δύσκολη έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης και δε λύγισαν ούτε όταν έμειναν στα τελευταία λεπτά με δέκα παίκτες (0-0).

Οι “μπλε” όχι μόνο εδραιώνονται στην εξάδα αλλά μένουν σε επαφή με τη δεύτερη θέση. Ουσιαστικά, κατάφερα να πετύχουν το στόχο τους, καθώς το ζητούμενο σε αυτό το παιχνίδι ήταν ν’ αποσπάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και αυτό τελικά προέκυψε να είναι η ισοπαλία. Συγκεκριμένα τα Χανιά παραμένουν μέσα στις θέσεις των πλέι οφ και σε κάθε περίπτωση συνεχίζουν ανοδικά την πορεία τους.

Τα Χανιά μπήκαν καλύτερα στην αρχή του ματς χωρίς όμως να απειλήσουν. Στη συνέχεια ο Απόλλων πήρε μέτρα και έφτασε σε τελικές προσπάθειες με τον Κουτζαβασίλη να σώζει τα Χανιά σε αρκετές περιπτώσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Χανιά μπόρεσαν να μη “φάνε” πολλές φάσεις και από την άλλη είχαν σπουδαία ευκαιρία με τον Κουσκουνά στο 60′. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για Απόλλωνα ήταν στο 87′ με τον Γιαννιτσάνη.

Από το 82′ η χανιώτικη ομάδα έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω δεύτερης κίτρινης στον Σωτηράκο.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Κύργιας, Λαρέα, Βιτλής, Βάρκας (46′ Μπαστιάνος), Μπλάζιτς (90+1′ Τσαμπούρης), Κολ, Γκίνο, Τομάς Μπεντινέλι, Ιωαννίδης, Μαρκόφσκι (77′ Γιαννιτσάνης).

ΠΑΕ Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Γιάκος (61′ Βασιλείου), Βρεττός, Δημητριάδης (84′ Ουνγιαλίδης), Κουσκουνάς (74′ Τζιώρας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P