Γ Εθνική / Τοπικά

Χωρίς νικητή το ματς στην Καλλικράτεια, στην 6η θέση ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Ένα αποτέλεσμα που κρατά τις δύο ομάδες στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, προέκυψε από την αναμέτρηση του ΠΟ Ν. Καλλικράτειας και του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων.

Ένα ματς που κρίθηκε στην τακτική και στις προσωπικές μονομαχίες, με τους δύο προπονητές να προσπαθούν να βρουν τα αδύναμα σημεία της αντίπαλης ομάδας.

Αμφότερες είχαν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, που θα άλλαζε την εικόνα του ματς, αν και έτσι όπως εξελίχθηκε όποιος σκόραρε πρώτος θα έφευγε νικητής από το γήπεδο.

Το σίγουρο είναι πως ο βαθμός είναι πολύτιμος για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, που διατηρείται στην εξάδα και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Συνθέσεις

ΠΟ Ν.Καλλικράτειας : Συλλέκτης, Μπαγκαλιάνης, Κριτσιάνης, Πολύζας, Κύρκου, Αποστόλου, Παπαγεωργίου (57′ Κύρτζος), Δαγκούλης, Δραγάνης, Χότζα (69′ Παπαδάκης), Κοιλανίτης (73′ Δουλγέρης)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Μπαντής, Βλάχος, Χατζόπουλος, Πέικος, Αβραμόπουλος, Σωτηράκης (87′ Αναδολού), Τσιρίδης, Κιρκιλιανίδης (59′ Χαλβατζής), Φουρτζίου (76′ Πίκος), Λίτσι (90+4′ Ματράκας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected