Κατηγορίες
Football League

Πέρασε και από την Ηγουμενίτσα ο Διαγόρας! (photos)

Σε ακόμη πιο δύσκολη βαθμολογική θέση βρίσκεται πλέον ο Θεσπρωτός, μετά τη νέα εντός έδρας ήττα που υπέστη, αυτή τη φορά από τον Διαγόρα με 2-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχαν τις ευκαιρίες, αλλά ο “Γηραιός” ήταν πιο εύστοχος και με δύο γκολ σε δύο ευκαιρίες, έφυγε με το μεγάλο τρίποντο από την Ηγουμενίτσα.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στον Θεσπρωτό, με τους γηπεδούχους να έχουν δημιουργήσει φάσεις για γκολ, χωρίς να νιώσουν κάποια απειλή προς την εστία τους σε όλη τη διάρκεια του πρώτου 45λεπτου. Στο 9΄ ο Σερβιλάκης είχε την πρώτη ευκαιρία για τον Θεσπρωτό με τη μπάλα να κοντράρει σε σώμα αμυντικού και να καταλήγει κόρνερ. Στο 20΄ ο Ντάλα Κόστα βρέθηκε απέναντι από τον Τσέλιο σε θέση βολής, όμως τον πρόλαβαν οι αμυνόμενοι του Διαγόρα. Ξανά ο Ντάλα Κόστα βρέθηκε στο 22΄ σε εξαιρετική θέση, όμως το σουτ του ήταν απελπιστικά άστοχο. Ο Αργεντίνος στο 38ο λεπτό είχε νέα καλή ευκαιρία, έχοντας επικίνδυνη κεφαλιά μετά από σέντρα του Δημήτρουλα, την οποία μπλόκαρε όμως ο Τσέλιος.

Ο Θεσπρωτός μπήκε επιθετικά και στο β΄ ημίχρονο, όμως ο Διαγόρας ήταν αυτός που σε μια αντεπίθεση ευτύχησε να προηγηθεί, στην πρώτη του ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Μπαρμπαρούσης έφυγε στην κόντρα στο 59΄ και με πλασέ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι, όμως στην επαναφορά ο Γλυνός είχε την δεύτερη ευκαιρία και δε λάθεψε αφού με ψύχραιμο σουτ πραγματοποίησε το 0-1. Ο Γλυνός ξαναχτύπησε στο 65΄ για το 0-2 του Διαγόρα. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων εκτέλεσε φάουλ από τον από τον κεντρικό άξονα και νίκησε τον Κωνσταντάκο, στην δεύτερη και τελευταία ουσιαστικά φάση του Διαγόρα στο ματς. Το τελευταίο ημίωρο ανήκε εξ΄ολοκλήρου στον Θεσπρωτό, με τους παίκτες του Ρότσα παρά τη μεγάλη πίεση που άσκησαν να μην καταφέρνουν τελικά να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Θεσπρωτός μείωσε το σκορ στο 70΄ και ξαναμπήκε στη διεκδίκηση του αγώνα, χάρη σε κοντινή κεφαλιά του Μπίκα στο δεύτερο δοκάρι, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα ο Κολλάς απείλησε για το 2-2, αλλά η κεφαλιά του μετά τη σέντρα του Κωνσταντίνου, πέρασε ελάχιστα άουτ. Νέα φάση για τον Κολλά στο 85΄, με τον Τσέλιο να πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα στην κεφαλιά του επιθετικού του Θεσπρωτού, και να σώζει την ομάδα του από βέβαιη ισοφάριση. Ο Κολλάς, ο οποίος αγωνίστηκε στο β΄ ημίχρονο, είχε και την τελευταία σημαντική στιγμή του Θεσπρωτού για γκολ, αλλά ο Τσέλιος και πάλι, στο 95′ ήταν εκεί για να μπλοκάρει την κοντινή κεφαλιά του. Το πλατανόφυλλο παρέμεινε έτσι στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 12 βαθμούς, όσους και η Καλαμάτα, ενώ την άλλη Κυριακή φιλοξενούν εντός έδρας τον Ολυμπιακό Βόλου.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός : Κωνσταντάκος, Δημήτρουλας, Σταυρίδης (82΄Τσιάτας), Σερβιλάκης, Κολτσίδας, Ραμίρεζ, Βουκομάνοβιτς (46΄Κολλάς), Μπίκας, Ντάλα Κόστα, Κωνσταντακόπουλος (70΄ Κωνσταντίνου), Ευθυμίου

Διαγόρας Ρόδου : Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Προβαδίτης, Καρπαθάκης, Γλυνός (67΄Γεωργίου), Πινιώτης, Αθανασίου (46΄Κασνέτση), Αυγενικού (53΄Πατσαρούχας), Ζουζούρη, Μπαρμπαρούσης, Γούλας

δείτε φωτογραφίες στο theball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected