Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν! (vid)

Η Μπάγερν φόρτσαρε στο δεύτερο ημίχρονο πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ (0-4) και έδειξε ανανεωμένη από την χειμερινή διακοπή κι έτοιμη για το κυνήγι της πρωτοπόρου Λειψίας, που βρίσκεται στο +4.

Το καθιερωμένο break της Bundesliga συνηθίζει να ευεργετεί τις ομάδες που έμειναν κάτω από τα στάνταρ τους στο πρώτο μισό.

Η Μπάγερν Μονάχου αποτέλεσε μια τέτοια ομάδα, τερμάτισε 3η στον α’ γύρο, όμως, με το… καλημέρα από την επανέναρξη, ξεπέρασε ήδη έναν αντίπαλο στην προσπάθεια της να σηκώσει την 8η διαδοχική πιατέλα.

Πατώντας γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, απέναντι στους πρωτευουσιάνους της Χέρτα, οι Βαυαροί έφτασαν στην επιβλητική τεσσάρα (0-4) και έγιναν οι πρώτοι κατά σειρά ακόλουθοι της πρωτοπόρου Λειψίας, τέσσερις βαθμούς πίσω. Προς το παρόν.

Συνθέσεις

Χέρτα (Κλίνσμαν): Γιαρστάιν, Κλούντερ, Μπογιάτα, Τορουνάριγκα, Πλάτενχαρντ, Ασκασίμπαρ, Λουκεμπάκιο (82′ Κόπκε), Ντάριντα (68′ Βολφ), Γκρούγιτς, Ντιλρόσουν (82′ Μίτελσταντ), Σέλκε

Μπάγερν Μονάχου (Φλικ): Νόιερ, Ντέιβις, Αλάμπα, Μπόατενγκ, Παβάρ, Αλκάνταρα, Γκορέτσκα, Κουτίνιο (83′ Κιζάνς), Πέρισιτς, Λεβαντόφσκι, Μίλερ (87′ Γκνάμπρι)

δείτε τα γκολ του αγώνα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected