Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Γουλβς πραγματοποιεί με Ποντένσε τη δεύτερη πιο ακριβή της ιστορίας της!

Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν την Γουλβς να δαπανά πάνω από 23 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε τότε θα πρόκειται για την δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του αγγλικού συλλόγου! Διαβάστε το Top-10 μεταγραφών των «Λύκων».

Ο 24χρονος εξτρέμ βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στην μετακίνηση του στη Γουλβς, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της αγγλικής ομάδας, Μαξ Φιτζέραλντ να επιβεβαιώνει στο gazzetta.gr τις προχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό για τον Πορτογάλο.

Ο Ποντένσε εδώ και ένα μήνα αποτελεί διακαή πόθο του Νούνο Εσπίριτο Σάντο με τον σύλλογο της Premier League να τινάζει την μπάνκα στον αέρα προκειμένου να γίνει το deal.

Η μεταγραφή του πρώην παίκτη της Σπόρτινγκ αναμένεται να ξεπεράσει τα 22 εκατ. ευρώ γεγονός που εάν συμβεί θα την καθιστά ως την δεύτερη μεγαλύτερη στην ιστορία της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 38 εκατ. ευρώ που δαπάνησε η Γουλβς το περασμένο καλοκαίρι για την απόκτηση του Μεξικανού Ραούλ Χιμένες συνιστά το απόλυτο ρεκόρ του συλλόγου.

Επίσης, οι 10 ακριβότερες μεταγραφής στην ιστορία των «Λύκων» πραγματοποιήθηκαν την τελευταία τριετία! Αφορούν πέντε Πορτογάλους ποδοσφαιριστές, ενώ τέσσερις φορές εξ αυτών τα ποσά κατέληξαν σε πορτογαλικές ομάδες, δείγμα της επιρροής που ασκεί ο σούπερ ατζέντης Ζόρζε Μέντες.

Αναλυτικά τα μεγαλύτερα deals της αγγλικής ομάδας:

1. Ραούλ Χιμένες (38 εκατ. ευρώ από Μπενφίκα)

2. Τζόνι Κάστρο Ότο (20.5 εκατ. ευρώ από Ατλέτικο Μαδρίτης)

3. Αντάμα Τραορέ (20 εκατ. ευρώ από Μίντλεσμπρο)

4. Πέδρο Νέτο (18.3 εκατ. ευρώ από Λάτσιο)

5. Πάτρικ Κουτρόνε (18 εκατ. ευρώ από Μίλαν)

6. Ρουί Πατρίσιο (18 εκατ. ευρώ από Σπόρτινγκ)

7. Ρούμπεν Νέβες (17.9 εκατ. ευρώ από Πόρτο)

8. Έλντερ Κόστα (15 εκατ. ευρώ από Μπενφίκα)

9. Ντιόγο Γιότα (14 εκατ. ευρώ από Ατλέτικο Μαδρίτης)

10. Λεάντερ Ντεντόνκερ (13.5 εκατ. ευρώ από Άντερλεχτ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected