Κατηγορίες
Super League 1 - Διαιτησία

Καραγκιζόπουλος, Μαλούτας στο ματς του ΠΑΟΚ, Καραντώνης του Ολυμπιακού και ο Βρέσκας στο VAR! (ορισμοί 20ης αγωνιστικής)

Ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας οι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές των αγώνων της εμβόλιμης 20ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Γιάννης Καραγκιζόπουλος από την Ημαθία είναι ο πρώτος βοηθός στη Λαμία και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ (23/1, 19.00), στην οποία διαιτητής θα είναι ο Θανάσης Σέζος (Κιλκίς) και δεύτερος βοηθός ο Θεόδωρος Τζουβάρας από την Κοζάνη. Τέταρτος ορίστηκε ο Δημήτρης Μαλούτας από την Ημαθία και στο VAR οι Τάσος Σιδηρόπουλος και Μιχάλης Παπαδάκης.

Ο Δημήτρης Καραντώνης από την Ημαθία είναι τέταρτος διαιτητής στο ΟΦΗ-Ολυμπιακός (22/1, 17.15), αναμέτρηση την οποία θα διευθύνουν οι Βαγγέλης Μανούχος (Αργολίδας), Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και Κώστας Τριανταφύλλου επίσης από την Αρκαδία. Στο VAR θα είναι οι Σκουλάς και Απτόσογλου.

Στο ΟΑΚΑ και στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο (22/1, 19.30) η ΚΕΔ επέλεξε στο VAR τον Ημαθιώτη ρέφερι της ΕΠΣ Πιερίας, Γιώργο Βρέσκα (μαζί με τον Στάθη Γκορτσίλα από την ΕΠΣ Μακεδονίας), αναμέτρηση που θα διαιτητεύσουν οι Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης), Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας) και Γιώργος Χατζηνάκος (Δράμας)

δείτε ΕΔΩ τους ορισμούς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected