Αθλήματα

Νίκη για Νουχάκη και Ζαφείρη στην πρεμιέρα, έχασε στα σημεία η Μτσελτλίτζε

Στην πόλη Arad του Ισραήλ αγωνίζονται αυτή την εβδομάδα, ο Γιώργος Νουχάκης και η Νεφέλη Ζαφείρη.

Οι δύο αθλητές συνόδεψαν την πρεμιέρα τους με νίκη, εξασφαλίζοντας αμφότεροι μια θέση στην φάση των “16” της διοργάνωσης.

Στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά Joyce Eisenberg Junior Trophy της κατηγορίας G4 δίνουν το παρόν την παρούσα εβδομάδα o Γιώργος Νουχάκης και η Νεφέλη Ζαφείρη.

Όπως αναφέρει το tennisnews, στο ταμπλό των αγοριών ο Νουχάκης πέτυχε σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα του απέναντι στο Νο.4 του ταμπλό από το Ισραήλ, Ron Ellouck, με το ανατρεπτικό 3-6, 6-3, 7-6 (3).

Ο νεαρός τενίστας στον 2ο γύρω θα περιμένει το νικητή από την αναμέτρηση μεταξύ των Jonathan Baron από το Ισραήλ και German Mingaleev από την Ρωσία.

Στο ταμπλό των κοριτσιών η Νεφέλη Ζαφείρη είχε εύκολο έργο κόντρα στην Shira Checke επίσης από το Ισραήλ, την οποία και κέρδισε με 6-2, 6-1. Η νεαρή αθλήτρια μας είναι Νο.7 του ταμπλό.

Να σημειωθεί πως και οι 2 τενίστες θα λάβουν συμμετοχή στα αντίστοιχα ταμπλό των διπλών.

Έχασε στα σημεία η Μτσελτλίτζε

Πολύ κοντά βρέθηκε η Ελένη Μτσελτλίτζε στο να πάρει το εισιτήριο εισόδου στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά των 15.000 δολαρίων στην Στουτγκάρδη, χάνοντας σε ένα μοιρασμένο ματς από την Vivian Wolff.

Αυτή την εβδομάδα η Ελένη Μτσελτλίτζε βρέθηκε στο Γερμανικό τουρνουά της Στουτγκάρδης, ξεκινώντας από το προκριματικό ταμπλό ως Νο.7.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στον πρώτο της αγώνα, χάνοντας μόλις ένα game, κατάφερε να ξεπεράσει άνετα το εμπόδιο της Γερμανίδας Erika Reinhardt, με τελικό σκορ 6-0, 6-1.

Στον αγώνα ένταξης της στο κυρίως ταμπλό η Μτσελτλίτζε βρέθηκε απέναντι στο Νο.12 του προκριματικού ταμπλό -επίσης από την Γερμανία- Vivian Wolff. Η μάχη ολοκληρώθηκε με την Wolff αν παίρνει την νίκη στα σημεία με 6-4, 2-6 [11-9] αφήνοντας εκτός συνέχειας πάρα την προσπάθεια της την αθλήτρια μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected