Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Μεταγραφές σε Μεσολόγγι και Καναλάκι

Στην ΑΕ Μεσολογγίου θα συνεχίσει την καριέρα ο Σωκράτης Πατίλας.

Ο 19χρονος (17/05/2000) μέσος αγωνίστηκε από το καλοκαίρι στη Γ Εθνική με τη φανέλα της Ζακύνθου και παλαιότερα στην U19 του Παναιτωλικού.

Η ανακοίνωση της ΑΕΜ :

“Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σωκράτη Πατίλα.

Ο 20χρονος μέσος κατά το παρελθόν αγωνίσθηκε στα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού και στον ΑΠΣ Ζάκυνθος, όπου εντυπωσίασε στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Σωκράτη Πατίλα στην «οικογένεια» της ΑΕΜ και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.”

Τα τυπικά για Πρέντζα στον ΠΑΣ Αχέρων

Μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του πρώην αμυντικού του Θρίαμβου Λούρου, Κωνσταντίνου Πρέντζα στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportime24.gr ο 17χρονος αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από τον Θρίαμβο Λούρου έχει φτάσει σε συμφωνία για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Όλα δείχνουν πως η εξέλιξη της μετακίνησής του στην ομάδα του Καναλακίου βρίσκεται σε καλό δρόμο καθώς απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να τελειώσει η μεταγραφή του Κωνσταντίνου Πρέντζα στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Από τον σύλλογο του Καναλακίου δεν επιβεβαιώνεται ακόμα κάτι, ωστόσο πηγές κοντά στην ομάδα τόνιζαν πως η απόκτηση του Πρέντζα είναι κοντά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P