Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα - Συνεργάτες

Θέλεις φθηνότερο ρεύμα; Σου έχουμε τη λύση!

Στο πλαίσιο  της συνεργασίας που ξεκίνησε από την αρχή του χρόνου, το sportsup.gr με χαρά ανακοινώνει πως οι αναγνώστες και οι επισκέπτες της σελίδας θα έχουν ειδικές εκπτώσεις και προνόμια με τη Volterraμια εταιρία παροχής και παραγωγής ενέργειας με πελατοκεντρική φιλοσοφία εξυπηρέτησης και αξιοπιστία.

 Η Volterra, που σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει και το δικό της Volterra Shop στο κέντρο της Βέροιας, δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες του Sportsup.gr να μειώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αεριού.

 

Κάντε την αίτηση ΜΕΣΩ του sportsup.gr και απολαύστε τις ειδικές προνομιακές τιμές του προγράμματος ΤΖΙΝΙ ΜΟΥ της Volterra. (Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ)

 

Εσείς δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε στο 2331027676 και στο 6948246790 ή να αποστείλετε mail ενδιαφέροντος στο lmougtousidis@volterra.gr (Λεωνίδας Μουγτουσίδης) αναφέροντας τη σελίδα “sportsup.gr” ώστε να επωφεληθείτε των προνομίων.

 Επίσης, για τους επισκέπτες της σελίδας, μπορείτε να δείτε το αντίστοιχο banner της εταιρίας ανοίγοντας οποιοδήποτε άρθρο οποιασδήποτε κατηγορίας, όπου θα υπάρχει και τα στοιχεία επικοινωνίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected