Κατηγορίες
Super League 1

Έφτανε το γκολ του Καμαρά στον Ολυμπιακό, πολύ καλή εμφάνιση για τον ΟΦΗ

Ο Ολυμπιακός πέρασε και από τη δύσκολη έδρα του ΟΦΗ και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα της Super League. Το μοναδικό γκολ ο Καμαρά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, πίεσε για την ισοφάριση η ομάδα του Γιώργου Σίμου.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο στα χέρια τους με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες.

Η πρώτη φάση άνηκε στον Ολυμπιακό με την κεφαλιά του Γκιγιέρμε, ωστόσο η μπάλα πέρασε έξω από την εστία του Σωτηρίιου. Ο ΟΦΗ απάντησε στις ευκαιρίες με την κορυφαία του όταν ο Σταϊκος βρέθηκε σε εξαιρετική θέση όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Ο ΟΦΗ που στεκόταν εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο και είχε δημιουργήσει μια υπεροχή, δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Γιαννούλης έκανε τραγικό λάθος με τον Ελ Αραμπί να κόβει στον Καμαρά και με πλασέ να κάνει το 1-0.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ μπήκε καλά και έχασε πρώτος ευκαιρία με τον Νέιρα να παίρνει την κεφαλιά,όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω.

Λίγα λεπτά μετά ο ΟΦΗ έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει όμως το φάουλ του Βαζ περασε από όλους και κατέληξε άουτ. Όσο περνούσε η ώρα ο ΟΦΗ ήταν κυρίαρχος μέσα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να δυσκολεύεται να βρει φάσεις στην εστία του Σωτηρίου.

Μετά το τέλος του αγώνα και σε ένταση μεταξύ των παικτών, ο Σεμέντο είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή.

το φιλμ του αγώνα στο gentikoule.gr

ΟΦΗ : Σωτηρίου, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Στάικος (74′ Φερέιρα), Μεγιάδο, Νέιρα, Σεμέδο, Βαζ (86′ Νοικοκυράκης), Φιγκεϊρέδο

Ολυμπιακός : Σα, Σεμέδο, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ελ Αραμπί, Ελαμντελαουί, Μασούρας (69′ Λοβέρα), Τσιμίκας, Μπα, Βαλμπουενά (76′ Σουντανί)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected