Γ Εθνική / Τοπικά

Έπεσε “θύμα” έκπληξης στο κύπελλο Πέλλας η Αναγέννηση Γιαννιτσών

Ανέκαθεν το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και σήμερα επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά στο γήπεδο του Άγρα.

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών έπεσε “θύμα” αυτού του κανόνα και με τον Άρη Νησίου να εκμεταλλεύεται τις αλλαγές στην 11αδα των “κυανολεύκων” και παίζοντας πιο ψυχωμένα, κατάφερε να κλείσει τους χώρους και με δύο λάθη της αμυντικής γραμμής μας σε αντεπίθεση πέτυχε δύο γκολ, παίρνοντας την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Πέλλας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα απειλώντας πρώτη φορά μόλις στο 4ο λεπτό όταν μετά από φάουλ του Αναστασιάδη ο Καραογλανίδης με δύσκολη επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

Η Αναγέννηση έκανε αισθητή την παρουσία της στο 27′ καθώς σε σουτ του Ξανθόπουλου, ο Πιστοφίδης έκανε ωραία επέμβαση στην κάτω αριστερή γωνία του και έβγαλε την μπάλα σε κόρνερ.

Το πρώτο σοβαρό λάθος που έφερε το 1-0 έγινε στο 40′ όταν σε μια βαθιά μπαλιά ο Μπαμπαλής πήγε να την γυρίσει στον Καραογλανίδη με το κεφάλι, πετάχτηκε ο Γκίνης και με ψηλοκρεμαστό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Ο Νίκος Μαβίδης στο ημίχρονο προχώρησε σε διπλή αλλαγή, προσπαθώντας να ανακατέψει την τράπουλα, αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι όταν στο 51ο λεπτό από ένα φάουλ έξω από την περιοχή που εκτέλεσε ο Μουλάς η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Καραογλανίδη.

Η Αναγέννηση συνέχισε να προσπαθεί να βρει χώρους και τελικά το κατάφερε στο 76ο λεπτό όταν η μπάλα μετά από κόντρες έφτασε στον Ξανθόπουλο μέσα στην περιοχή ο οποίος βρέθηκε εντελώς μόνος απέναντι στον Πιστοφίδη και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 79ο λεπτό ο Άρης Νησίου έμεινε με 10 παίκτες, με τον Τζίγκα να βλέπει 2η κίτρινη μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά και να τελειώνει πρόωρα ο αγώνας για αυτόν.

Μετά την κόκκινη κάρτα η Αναγέννηση πήρε κάποια μέτρα αλλά στο 85ο λεπτό οι γηπεδούχοι βγήκαν σε αντεπίθεση από την αριστερή πλευρά με τον Τσίκο που μπήκε στην περιοχή του Καραογλανίδη, ο Χατζηλιάδης έκανε το τάκλιν στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα κάνοντας έτσι το πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Δούμος διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο το τελικό 2-1.

Συνθέσεις

Άρης Νησίου: Πιστοφίδης, Παπουλίδης (69′ Τζίγκας), Γρηγοριάδης, Μουλάς [72′ Τσίκος, (86′ Πάσχος)], Αναστασιάδης, Δούμος, Γκίνης, Καραολάνης, Φουδούλης, Σουσάρι (88′ Γιάγκου), Μάρκου.

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Καραογλανίδης, Χατζηλιάδης, Κωστάκης, Μπαμπαλής, Καπρέτσος (46′ Κεφαλάς), Μουρίκι, Χατζής (46′ Ευθυμιάδης), Ταουσιάνης (56′ Τόσιος), Ξανθόπουλος, Παπαδόπουλος, Στεφανίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected