Κατηγορίες
BET

Στοιχημα : Άσοι που πληρώνουν!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και των σπορ!

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση αμείωτη και με μεγάλο ενδιαφέρον κι ένταση και αυτήν την εβδομάδα, αφού τόσο οι εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ελλάδα και Αγγλία όσο και η αγωνιστική των κυπέλλων σε Γαλλία (Λιγκ Καπ), Ισπανία και Ιταλία δίνουν νόημα σε μια πιθανόν αδιάφορη εβδομάδα. Τετάρτη σήμερα, και έχουμε πλούσια αγωνιστική δράση σε Ελλάδα και Αγγλία και σε αυτήν θα εστιάσουμε. Δε θα ασχοληθούμε με τα κύπελλα, καθώς δεν αξίζουν ούτε σε επίπεδο αποδόσεων, ούτε σε επίπεδο επιλογών. Έχουμε λοιπόν, τρεις επιλογές οι δύο εξ αυτών θα είναι από την ελληνική Σούπερ Λιγκ και η τρίτη από την Πρέμιερ Αγγλίας. Λέστερ, Λάρισα, Παναιτωλικός, Βόλος και όχι μόνο συμπληρώνουν τις επιλογές μας. Πάμε στην ανάλυση των αγώνων και στα προγνωστικά:

ΝΠΣ Βόλος-ΑΕΚ (15:00):

Ξεκινάμε με τον αγώνα του Βόλου από την Σούπερ Λιγκ, που υποδέχεται την ΑΕΚ και θέλει νίκη για να ξεφύγει κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Βόλος είναι μια νέα ομάδα, νεοσύστατη, ομάδα του Δήμου Βόλου, που «έσπασε» την παντοκρατορία των Ολυμπιακού Βόλου και Νίκης Βόλου και κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει τις εντυπώσεις, να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο και να ανέβει γρήγορα στην μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας. Το αξιόμαχο αυτό σύνολο με ξένους ποδοσφαιριστές και δανεικούς παίκτες από φυτώρια ελληνικών ομάδων, έχει μια δυνατή έδρα, παίζει το δικό της παιχνίδι, έχει συλλέξει 22 βαθμούς και δεν κινδυνεύει αμέσως με υποβιβασμό. Θα είναι στα πλέι άουτ, κατά πάσα πιθανότητα, εκτός αν κάνει μεγάλη αντεπίθεση και μπει στα πλέι οφ. Έχει χάσει μόνον από τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη εντός για το πρωτάθλημα, έχει σταματήσει τον Ολυμπιακό με 0-0 και γενικότερα είναι μια σκληρή ομάδα, πιστή στο πλάνο του προπονητή της και αρκείται σε χαμηλό τέμπο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα ματς του κυπέλλου με τον Ατρόμητο και με την Ξάνθη εντός για το πρωτάθλημα, είχε υψηλό ρυθμό και δεν ευνοήθηκε τελικώς. Είναι ομάδα του under 2.5 όπως μαρτυρούν τα αποτελέσματά του. Η ΑΕΚ από την άλλη, όπως φαίνεται, χάνει τον Ολιβέιρα, καθώς τόσο ο Καρέρα όσο και η ομάδα δεν τον υπολογίζουν πια. Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε συγκεκριμένα: «Δεν ασχολούμαι με τον Καρέρα, θα είναι βασικός ο Σιμάνσκι». Φαίνεται, πώς ο Πορτογάλος θα εισπράξει ένα σημαντικό ποσό από την συνολική πρόταση της Γουλβς των 6.500.000 € και θα τον παραχωρήσει. Θα στερηθεί λογικά το εύκολο γκολ κάτι που δεν έχει έτσι κι αλλιώς εκτός έδρας. Πάμε στα λίγα γκολ. Under 2.5 στο 1.72 (Stoiximan).

Για περισσότερες προτάσεις για στοίχημα σήμερα, μπορείτε να επισκέπτεστε το στοιχηματικό portal: Sportbet.gr

Λάρισα-Παναιτωλικός (17:15):

Επιμένουμε ελληνικά και πάμε στον αγώνα της Λάρισας, έτερης θεσσαλικής ομάδας, που φιλοξενεί τον Παναιτωλικό. Ο Παναιτωλικός χωρίς σπουδαία αποτελέσματα, είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας μόνο πάνω από τον Πανιώνιο, χωρίς να μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Φοβερό πρόβλημα στην άμυνα, αφού δέχεται εύκολα το γκολ, σημαντικά προβλήματα στην επίθεση, όπως έδειξε στο κύπελλο σε δίπλα ματς με τον Πανιώνιο και στο πρωτάθλημα με Ατρόμητο και Λαμία. Η Λάρισα βρίσκει πιο εύκολα γκολ, κάνει ευκαιρίες, έχει δυνατή έδρα και είναι ευκαιρία να πάρει τη νίκη και να ανέβει βαθμολογικά. 1 στο 1.80 (Stoiximan) λοιπόν.

Λέστερ-Γουεστ Χαμ (21:30):

Η επικίνδυνη εκτός έδρας Χαμ με την οποία και θα κλείσουμε δεν είναι ικανή να πάρει βαθμό από μια Λέστερ πληγωμένη. Εντός έδρας «οι Αλεπούδες» δεν έχουν ήττα από ομάδες εκτός της της πρώτης τριάδας, σκοράρουν πανεύκολα και δεν δέχονται συχνά γκολ. Μετά από τη νέα γκέλα τους τις προάλλες θέλουν νίκη για να διεκδικήσουν τη 2η θέση από την Σίτι. Καλύτερη ομάδα, πιο συμπαγής και σταθερή από την Χαμ, αν έχουν συγκέντρωση μπορούν να κερδίσουν. Θα την στηρίξουμε. Πάμε με τον άσο στο 1.50 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected