Κατηγορίες
Super League 1 - Διαιτησία

Καραντώνης στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός, Μαλούτας στο Αγρίνιο, Βρέσκας στο AEL FC Arena! Όλοι οι ορισμοί της 21ης αγωνιστικής στη SL1

Ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας οι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές των αγώνων της 21ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Ημαθιώτης Γιώργος Βρέσκας, που ανήκει στην ΕΠΣ Πιερίας, ορίστηκε διαιτητής στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό (25/1, 19.30), με βοηθούς τους Ιορδάνη Απτόσογλου από την Αθήνα και Θανάση Κολλά από την Ήπειρο. Τέταρτος θα είναι ο Κώστας Τσέτσιλας από τα Γρεβενά και στο VAR οι Τάσος Σιδηρόπουλος και Κώστας Κοτσάνης.

Ο Δημήτρης Καραντώνης της ΕΠΣ Ημαθίας είναι ο τέταρτος διαιτητής στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό (26/1, 19.30), με διαιτητές τους Σλοβένους Ματέι Γιουγκ, Ματέι Ζούνιτς και Μανουέλ Βιντάλι. Στο VAR θα είναι οι Στέφανος Κουμπαράκης και Χρυσούλα Κουρομπύλια.

Ο Δημήτρης Μαλούτας από την Ημαθία είναι ο τέταρτος διαιτητής για το ματς του Παναιτωλικού με τον Άρη (26/1, 17.15), με τριάδα τους Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας), Ράινχαρτ Μπουξμπάουμ (Ανατ.Αττικής) και Δημήτρη Σαμοΐλη από την Αθήνα. Στο VAR θα είναι οι Ευάγγελος Μανούχος και Μιχαήλ Δημόπουλος

δείτε ΕΔΩ τους ορισμούς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected