Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Παίρνει και Doriano Kortstam ο Πλατανιάς!

Ενισχυμένος φαίνεται ότι θα παρουσιαστεί από ‘δω και στο εξής ο Πλατανιάς και ενδεχομένως από το παιχνίδι που ακολουθεί την Παρασκευή όπου πρόκειται για το ντέρμπι με τα Χανιά.

Όπως αναφέρει το athlitiko, η χανιώτικη ομάδα έχει προχωρήσει σε συνεργασία με δύο νέους ποδοσφαιριστές που πρόκειται για τους Ντοριάνο Κόρτσταμ και Βασίλη Σούλη. Ήδη ο Ολλανδός αμυντικός βρίσκεται στο Μάλεμε και προπονείται με τον Πλατανιά, έχοντας επιστρέψει μετά από μερικούς μήνες όπου είχε αποχωρήσει.

Από την άλλη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την πρώτη του προπόνηση με τον Πλατανιά θα πραγματοποιήσει εντός της ημέρας ο Βασίλης Σούλης, για το οποίο ενδεχομένως να ετοιμαστεί το δελτίο του και να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της Παρασκευής.

Αυτές είναι, λοιπόν, οι δύο πρώτες μεταγραφές που πραγματοποιεί ο Πλατανιάς, ο οποίος λογικά θα δώσει συνέχεια στην ενίσχυσή του, καθώς οι ανάγκες παραμένουν, σε κάθε περίπτωση, μεγάλες.

Από ‘κει και πέρα, μένει να φανεί εάν με αυτές τις προσθήκες που γίνονται, ο Πλατανιάς θα μπορέσει να γίνει πιο ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει μια θέση στα πλέι οφ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected