Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

B ΕΠΣ Ημαθίας : Ντέρμπι κορυφής και στους δύο ομίλους! (pregame 14ης αγωνιστικής)

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής, που φέτος παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, δεδομένου πως έχει αλλάξει το σύστημα διεξαγωγής σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Οι πρωτοπόροι κάθε ομίλου κερδίζουν το απευθείας εισιτήριο για την Α Ερασιτεχνική και οι τέσσερις επόμενες στη βαθμολογία θα αγωνιστούν (υπό προϋποθέσεις) σε play off, ενώ στην προκήρυξη προβλέπονται και play out για την παραμονή στην κατηγορία.

Στο πρόγραμμα της Κυριακής (26/1) και συγκεκριμένα στον 1ο όμιλο, ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕ Τρικάλων (τρίτη στη βαθμολογία) και τη φορμαρισμένη ΑΕΚ Καμποχωρίου (δεύτερη στην κατάταξη), ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκύπτει και στο ματς ανάμεσα στον Ατρόμητο Διαβατού και τον Ολυμπιακό Λουτρού.

Φαινομενικά εύκολο έργο έχει η πρωτοπόρος ΑΕ Σχοινά, που υποδέχεται την ουραγό Νέα Γενεά Νικομήδειας, ενώ στην Καψόχωρα, η τοπική ομάδα θα αγωνιστεί κόντρα στη Δόξα Κυψέλης.

Τέλος στα Παλατίτσια, τόσο ο ΠΑΟ όσο και η Δόξα Λιανοβεργίου ψάχνουν το τρίποντο για να πάρουν βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Στον 2ο όμιλο, τα βλέμματα στρέφονται στο Ζερβοχώρι, όπου ο Άτλας θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο Άχθο Αρούρη, με τον ΑΟ Μαρίνας να…καιροφυλακτεί για την πρώτη θέση, που υποδέχεται τον πάντα επικίνδυνο Εθνικό Ράχης.

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον τρίτο της βαθμολογίας Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας, που μεταβαίνει στην Επισκοπή για να αντιμετωπίσει τον Κεραυνό, ενώ στα Λευκάδια ο ΠΑΣ θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στην ενισχυμένη στις μεταγραφές Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας.

Τέλος στην Παναγιωπούλα, η Δόξα Νάουσας (με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τον βαθμό κόντρα στον Άχθο Αρούρη) υποδέχεται τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.

Το pregame της Β Ερασιτεχνικής είναι μία προσφορά των Ελαστικών «ΚΑΤΡΟΤΖΑΝΑΚΗΣ«, Θεσσαλονίκης 200 στη Βέροια.

To πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής (15.00) :

1ος όμιλος

ΑΕ Σχοινά – Νέα Γενεά Νικομήδειας
Ολυμπιακός Λουτρού – Ατρόμητος Διαβατού
ΠΑΟ Παλατίτσια – Δόξα Λιανοβεργίου
ΑΕ Καψόχωρας – Δόξα Κυψέλης
ΑΕ Τρικάλων – ΑΕΚ Καμποχωρίου

Η βαθμολογία και οι σκόρερς ΕΔΩ

2ος όμιλος

Λευκάδια – Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας
Κεραυνός Επισκοπής – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας
ΑΟ Μαρίνας – Εθνικός Ράχης
Άτλας Ζερβοχωρίου – Άχθος Αρούρης
Δόξα Νάουσας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου

Η βαθμολογία και οι σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected