Κατηγορίες
Αθλήματα

Δεύτερη η θέση για την Παρετζόγλου στην Κύπρο, άγγιξε τον τελικό η Γραμματικοπούλου

Την 2η θέση κέρδισε στο τουρνουά κάτω των 16 ετών στην Λάρνακα η Νικολέτα Παρετζόγλου, μια μέρα μετά από την κατάκτηση του τίτλου στα διπλά, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο μια εξαιρετική εβδομάδα στην Κύπρο.

Πολύ δυνατές εμφανίσεις αυτή την εβδομάδα πραγματοποίησε η Νικολέτα Παρετζόγλου στην Λάρνακα της Κύπρου και το τουρνουά Herodotou Tennis Academy.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Παρετζόγλου κέρδισε εχθές τον τίτλο στα διπλά με συμπαίκτρια την Σέρβα Leontina Stojanovic, καθώς επικράτησαν στον τελικό των, Clara Schoen από την Γερμανία και Δάφνη Κουτσοφτά από την Κύπρο, με 7-5, 6-2.

Σήμερα η νεαρή τενίστρια έδωσε το παρόν και στον τελικό των μονών, με αντίπαλο την Κύπρια Νο.1 του ταμπλό Κλειώ Μαρία Ιωάννου.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με την Νικολέτα να γνωρίζει την ήττα με 6-1, 6-4, και να κατακτά την σημαντική 2η θέση στο ταμπλό.

Άγγιξε τον τελικό η Βαλεντίνη

Αρκετά κοντά στην πρόκριση της στον τελικό του Tatarstan Winter Cup στο Καζάν, έφτασε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία έχασε στις λεπτομέρειες με 2-1 σετ από την Dejana Radanovic.

Καλή παρουσία αυτή την εβδομάδα είχε το Νο.305 της παγκόσμιας κατάταξης Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στο τουρνουά 25.000 δολαρίων στην Ρωσική πόλη Καζάν.

Η Γραμματικοπούλου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, εκεί όπου ο δρόμος της την έφερε πάνω στο Νο.1 του ταμπλό και Νο.278 στον κόσμο, Dejana Radanovic από την Σερβία. Η μάχη κράτησε κάτι παραπάνω από 3 ώρες, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να γνωρίζει την ήττα στις λεπτομέριες με 6-4, 3-6, 7-6 (5).

Να σημειωθεί πως στο tie break του 3ου σετ η Βαλεντίνη προηγήθηκε μέχρι και με 5-2, ωστόσο η Radanovic με ένα επιμέρους σερί 5-0, έκλεψε τη νίκη από την αθλήτρια μας.

Η 22χρονη τενίστρια δεν βρέθηκε σε καλή μέρα από την γραμμή του σερβίς, υποπίπτοντας σε 12 διπλά λάθη, και έχοντας ποσοστό κερδισμένων πόντων στο πρώτο της σερβίς 57% (34/60).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected