Κατηγορίες
BET

Παιχνίδι από 2.00 και fun bets έως… 6.50

ΑΕΛ εναντίον Παναθηναϊκού στον κάμπο. Η Λάρισα χρειάστηκε δύο πέναλτι στα τελευταία 11 λεπτά για να ισοφαρίσει τον Παναιτωλικό, δεν έχει νίκη μέσα στο 2020 και η επικράτηση επί του Πανιώνιου είναι η μοναδική της νίκη στα τελευταία οκτώ.

Στον πρώτο γύρο η ΑΕΛ είχε νικήσει τους «πράσινους» αλλά ποτέ στην ιστορία της δεν τους νίκησε δύο φορές σε μια σεζόν, ενώ σε διαδοχικά παιχνίδια τον έχει νικήσει μόνο μια φορά, πριν από 41 χρόνια, και τότε σε διαδοχικά εντός έδρας. Ο ΠΑΟ είναι δε αήττητος στη Λάρισα από στις 6 Μαρτίου 2011, 2-0 τότε η ΑΕΛ με Πανκράτ και Τσιμπαμπά και έκτοτε 0-2-1. Αυτή η νίκη της ΑΕΛ είναι η μοναδική στα τελευταία 17 παιχνίδια στην έδρα της, αφού η αμέσως προηγούμενη ήταν στις 2 Οκτωβρίου 1988, 2-1 τότε, ήτοι μόνο ένας άσος στα τελευταία 17 μεταξύ τους εκεί (!).

Και υπάρχει βεβαίως και ο τελικός του 2007, με την ΑΕΛ να κατακτά το τρόπαιο με 2-1 επί του Παναθηναϊκού έχοντας προπονητή τον… Γιώργο Δώνη! Και στον «πράσινο» πάγκο καθόταν ο Βίκτορ Μουνιόθ…

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα στο foxbet.gr

Εχει και Βαλένθια – Μπαρτσελόνα. Για τους Λεβαντίνους, είναι ετησίως ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της σεζόν. Για τους αφ’ υψηλού Καταλανούς, άλλη μια μέρα στη δουλειά. Το αντάμωμα της Βαλένθια με την Μπαρτσελόνα όμως έχει τη δική του ιστορία και αντιπαλότητα, ειδικά στο «Μεστάγια». Η εποποιία της Βαλένθια γράφτηκε μια 20ετία πριν επί ημερών Εκτορ Ραούλ Κούπερ. Μέσα σε μια διετία η Βαλένθια πήγε σε δύο τελικούς Champions League και… έχασε αμφότερους: το 2000, πρωτάρα γαρ, με 3-0 από τη Ρεάλ στο Παρίσι και το 2001 στο Μιλάνο, στα πέναλτι από την Μπάγερν. Την πρώτη σεζόν με πρόκριση επί της Μπάρτσα, 4-1 στον ημιτελικό!

Πώς κάνει όμως κύκλους η ζωή όμως ε; Ενα χρόνο και… κάτι μετά, τέλη Μαΐου 2001, στη «βασίλισσα χωρίς στέμμα» Βαλένθια αρκεί και η ισοπαλία στο «Καμπ Νου», τελευταία αγωνιστική, για να πάρει την 4η θέση με έπαθλο την ανανέωση του εισιτηρίου στο Champions League. Ωστόσο, ο Ριβάλντο κάνει ένα από τα καλύτερα ματς της καριέρας του: στο 3’ με φάουλ, στο 44’ με σουτ και στο 89’ με εκτός περιοχής ψαλιδάκι (!) διαμόρφωσε το 3-2 και ο κύκλος της Βαλένθια του Κούπερ, που είχε ισοφαρίσει δις (25’ και 56’) με τον Μπαράχα, έκλεισε δια παντός.

Διαβάστε ΕΔΩ το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected