Κατηγορίες
BET

Πάμε Στοίχημα: Σκοράρει η Βαλένθια στο ντέρμπι!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και φίλες στοιχήματος!! Έφτασε επιτέλους το πολυπόθητο σαββατοκύριακο, μετά από μια εβδομάδα έντονη και θεαματική με αγωνιστικές κυπέλλων, εμβόλιμα παιχνίδια και με τους Άγγλους να μην σταματούν ούτε τώρα να παίζουν.

Όλα αυτά πια είναι παρελθόν καθώς εισερχόμαστε σε ένα τριήμερο με σπουδαία αγωνιστική δράση, πολλά ντέρμπι, το κίνητρο των ομάδων περισσεύει και συν αυτώ το άγχος και η δράση κορυφώνονται. Έχουμε ένα κουπόνι μεγάλο και ενδιαφέρον, με πολλές επιλογές, πολλά παιχνίδια με αποδόσεις που αξίζουν και ντέρμπι που δε θα τα αγνοήσουμε.

Φυσικά, χρειάζεται μεγάλη προσοχή καθώς έχουμε αλλαγές προπονητών, αλλαγές στόχων πολλών ομάδων, όπως για παράδειγμα η Μπαρτσελόνα που δοκιμάζεται στη Βαλένθια και θα μας απασχολήσει σήμερα. Η κούραση των συνεχών παιχνιδιών θα παίξει σίγουρα κάποιο ρόλο και εκτός αυτού μιλάμε για ένα απρόβλεπτο σπορ, για στοίχημα. Συγκεκριμένες επιλογές για σήμερα, μειωμένου ρίσκου με πιθανότητες επαλήθευσης. Η Βαλένθια στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα θα μας απασχολήσει σίγουρα και όχι μόνο. Αυτό το ματς και ό,τι άλλο έχουμε κρατήσει θα πάμε να το δούμε αμέσως μαζί φυσικά με την ανάλυση. Συγκρατημένο ποντάρισμα, αλλά χωρίς φόβο είναι αυτό που συνιστούμε.

Βαλένθια-Μπαρτσελόνα (17:00):

Ξεκινάμε με το μεγάλο παιχνίδι της Ισπανίας, που αν δεν έχει νικητή σήμερα θα διαδραματίσει πολύ σπουδαίο ρόλο στην συνέχεια. Η Βαλένθια που παλεύει τα παιχνίδια της, δίνει τις μάχες της και προσπαθεί για το καλύτερο πάντοτε, αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα του νέου της προπονητή, Κίκε Σετιέν. Ο Ισπανός δεν είναι ακόμα έτοιμος να περάσει το πλάνο του και τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να παίζει η Μπαρτσελόνα και για αυτό έπαιξε σχετικά με τον γνωστό τρόπο απέναντι στην Γρανάδα. Ευτύχησε να σκοράρει η ομάδα του, εκμεταλλεύτηκε την απώλεια παίκτη που είχε η Γρανάδα και τα πράγματα αμέσως απλοποιήθηκαν. Βρίσκεται στην πρώτη θέση αλλά δεν είναι η παλιά καλή Μπαρτσελόνα που έχουμε γνωρίσει όλοι μας. Δυσκολεύτηκε ακόμα και μέσα στην Ίμπιζα για το κύπελλο, αφού ενώ είδε την αντίπαλό της να προηγείται, εντέλει γύρισε το ματς, κέρδισε αλλά προβλημάτισε.

Η Βαλένθια έχει πολύ μεγάλο κίνητρο, ηττήθηκε με άσχημο τρόπο στην Μαγιόρκα, υποχώρησε στην έβδομη θέση και θέλει να επανέλθει ψηλά. Είναι καλή ομάδα με σημαντικούς παίκτες, έχει κίνητρο, είναι ομάδα που βρίσκει πολύ συχνά γκολ εντός αλλά δέχεται κιόλας, ειδικά από την Μπαρτσελόνα που έχει παράδοση στα γκολ εκτός με τις ‘’Νυχτερίδες’’. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που την σταμάτησε στο 1-1. Είναι ματς πρωτιάς και Ευρώπης και θα πάμε με τα γκολ. GG στο 1.65 (Stoiximan).

Ο,τι πρέπει να γνωρίζεις γύρω από το στοίχημα και τις στοιχηματικές εταιρίες 2020!

Αλαβές-Βιγιαρεάλ (19:30):

Κλείνουμε επιμένοντας ισπανικά, με το διπλό που περιμένουμε να βγάλει η Βιγιαρεάλ μέσα στην Αλαβές. Η Αλαβές έχει πρόβλημα στο γκολ, σοβαρό πρόβλημα και στην άμυνα, είναι κακή ομάδα, δεν αποδίδει αυτό που πρέπει και κινδυνεύει με υποβιβασμό. Έβγαλε σπουδαίο διπλό μέσα στην Λεβάντε και αυτό έκανε μεγάλη εντύπωση. Η Βιγιαρεάλ είναι προς ώρας 9η, ανεβαίνει συνέχεια, έχει μόνο μια ήττα σε 6 ματς με 5 νίκες να συμπληρώνουν το κάδρο. Είναι καλύτερη ομάδα και περιμένουμε να το επιβεβαιώσει. 2 με ρίσκο στο 2.62 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected