Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

ΑΕΚ – Ολυμπιακός απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 21η αγωνιστική της Super League 1, στην οποία ξεχωρίζει αναμφίβολα το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν είναι άκρως απαραίτητη η κράτηση μιας θέσης για τον μεγάλο αποψινό αγώνα, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Βέροιας (Μερκουρίου Καρακωστή 20) και συγκεκριμένα το “Barok” Coffee-Bar!

Στα πρώτα χρονικά παιχνίδια της ημέρας στις 15:00, η Ξάνθη θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ στην έδρα της με τις δύο ομάδες να καίγονται για τη νίκη.

Την ίδια ώρα ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον Ατρόμητο, με την ομάδα του Περιστερίου να βρίσκεται πολύ κοντά στις θέσεις των πλέι-οφ και τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις έξι βαθμούς.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 17:15, Παναιτωλικός και Άρης συγκρούονται με στόχο τη νίκη, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν προβάδισμα, ωστόσο οι απουσίες τους μπορεί να κοστίσουν.

Τέλος στις 19:30, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής η ΑΕΚ θα τεθεί αντιμέτωπη στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό.

Οι δύο… μονομάχοι έχω μόνο τη νίκη στο μυαλό τους, αφού οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή και να μην αφήσουν τον ΠΑΟΚ να περάσει μόνος πρώτος, ενώ η «Ένωση» χρειάζεται τους βαθμούς για να μειώσει τη διαφορά από τις πρώτες θέσεις.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Ξάνθη – ΟΦΗ 15:00
Πανιώνιος – Ατρόμητος 15:00
Παναιτωλικός – Άρης 17:15
ΑΕΚ – Ολυμπιακός 19:30

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected